Unga gay-killens kärleksförklaring efter skandalfesten med Dan Eliasson

En tröst mitt i all bedrövelse.
Dan Eliassons unge gay-vän kommer nu med en fin kärleksförklaring.
Det måste kännas skönt för den sparkade generaldirektören för MSB som har haft en tung tid sedan den omtalade homofesten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-01-10 kl 17:17 |

ProvaPremium

Efter Stoppa Pressarnas avslöjande om Dan Eliassons, 59, vilda gay-fest i Las Palmas på nyårsnatten fördjupades krisen för generaldirektören.

Och drygt tolv timmar efter att han fått de känsliga gay-frågorna från Stoppa Pressarna via MSB:s pressansvariga Anna Wennerström valde toppbyråkraten att avgå – egentligen hade han inget val – regeringen och inrikesminister Mikael Damberg, 49, hade avpolletterat honom om han inte självmant lämnat myndigheten.

Bild 1 av 7

Mitt i all turbulens går den unge gay- och medieprofilen Erik Galli ut med en fin kärleksförklaring efter den vilda nyårsfesten med Dan Eliasson.
Bild 2 av 7

Dan Eliasson har enligt flera av varandra oberoende uppgiftslämnare varit synlig på flera olika gay-klubbar i Stockholm.
Bild 3 av 7

Dan Eliasson uppges ha observerats på två gayklubbar i Stockholm, en gayklubb på Kanarieöarna och på sexvaruhuset och sexklubben US Video i Stockholm.
Bild 4 av 7

Dan Eliasson ska ha observerats på Stockholms Central mitt på dagen i en fotsid läderrock, skinnbyxor och cowboyboots.
Bild 5 av 7

Dan Eliasson bjöd de unga gay-killarna på alkohol och festade ända in på småtimmarna under nyårsnatten på Kanarieöarna.
Bild 6 av 7

Erik Gallis kärleksförklaring i form av ett hjärta till den användare som försvarar honom på Twitter efter gay-festen med MSB:s sparkade generaldirektör Dan Eliasson.
Bild 7 av 7

Anna Wennerström är pressansvarig på MSB men ville inte svara på Stoppa Pressarnas frågor om hennes högste chef, generaldirektören. Istället valde hon att ampert avfärda dem. Drygt tolv timmar efter Stoppa Pressarna kontaktat MSB med nya uppgifter kring Eliasson valde han att avgå.