Otrohet

ÖB och älskarinnan jublar efter det härliga glädjebeskedet

Wow, vilken härlig överraskning!
Nu kommer ett riktigt glädjebesked för ÖB Micael Bydén och hans älskarinna Linda H Staaf.
Paret och vännerna jublar efter den glada nyheten som innebär en så omvälvande livsförändring för de bägge.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-10-10 kl 18:34 |

ProvaPremium

Det har varit flera trista avslöjanden kring ÖB Micael Bydén, 58, och hans älskarinna polismästaren Linda H Staaf, 46. Därför är det inte så konstigt att parets vänner och bekanta nu jublar av glädje efter den överraskande nyheten som verkligen vänder upp och ned på tillvaron.

Nu blir det andra bullar för Linda H Staaf och hennes älskade ÖB. Älskarinnan måste ställa in sig på en helt ny tillvaro och då Micael Bydén är en modern man kommer självfallet även hans liv att genomgå en stor förändring.

Bild 1 av 11Till vänster ser vi en glad ÖB Micael Bydén i fältuniform och till höger ser vi Linda H Staaf som ser glad ut.

ÖB Micael Bydén och hans älskarinna Linda H Staaf möttes när han var hennes "mentor" under tre års tid. Nu kommer han med ett glädjebesked till sin blonda älskarinna.
Bild 2 av 11Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, han ser förvånad ut, till höger ser vi polismästare Linda H Staaf i uniformsskjorta, hon ser liderlig ut.

ÖB Micael Bydéns älskarinna erkände nyligen. Linda H Staaf orkade inte tiga om skandalen längre. Hon ger Stoppa Pressarna rätt.
Bild 3 av 11

Den amerikanske generalen David Petraeus var i likhet med ÖB Micael Bydén otrogen mot sin hustru. Till skillnad från den svenske generalen avgick amerikanen från sin tjänst efter att hans vanära och skörlevnad avslöjats.
Bild 4 av 11Vi ser en uppgiven ÖB Micael Bydén i vit uniformsskjorta, han slår ut med armarna.

Det börjar bli ohållbart. Nu höjs alltfler avgångskrav mot generalen.
Bild 5 av 11

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Bild 6 av 11Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i vit skjorta, i mitten ser vi Linda H Staaf i blå polisskjorta och till höger ser vi hennes andre älskare polischef Mats Löfving i blå polisskjorta.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft ett intimt förhållande med sin chef Mats Löfving. Inte en "ytlig" relation som hon beskrivit den.
Bild 7 av 11

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park under sommaren 2021.
Bild 8 av 11

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 9 av 11

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 10 av 11

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 11 av 11

Här syns ÖB med sin förtvivlade och bedragna hustru, Anita Carlman.

Den glada nyheten innebär ett stort ansvar – nu kan inte paret bara tänka på sig själva längre. Nu gör sig verkligheten påmind på ett helt annat sätt.

Påkomna i en park

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att Micael Bydén och Linda H Staaf blev romantisk involverade senast förra sommaren, då ögonvittnen se de bägge i en park när de hängav sig åt erotiska övningar som vi väljer att inte beskriva mer i detalj då Stoppa Pressarna är en familjepublikation.