Kärlek på gamla dar

Så krossade Fredrik Reinfeldt gifta kvinnans äktenskap

Utan att tveka.
Fredrik Reinfeldt blev förälskad i den gifta kvinnan och hånglade helt öppet med henne under Almedalsveckan i somras.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att i januari i år tog kvinnans äktenskap slut.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2024-03-12 kl 05:54 |

ProvaPremium

Fredrik Reinfeldt, 58, är känd för sitt lugna och kontrollerade yttre. Det hör inte till vanligheterna att han drar på smilbanden eller tappar koncepterna.

Det är väl bara i samband med ”Bragden i Berlin” som den forne toppolitikern har visat känslor.

Bild 1 av 9

Fredrik Reinfeldt tokhånglade med den gifta kvinnan i baren under Almedalsveckan. Nio månader senare var hennes äktenskap krossat.
Bild 2 av 9

Vi är inte vana vid att Fredrik Reinfeldt visar känslor men på fotbollsläktaren i Berlin 2012 och i baren i Almedalen 2023 släppte han loss.
Bild 3 av 9

Fredrik Reinfeldt och Anna Nordin kysstes passionerat inför häpna barbesökare i Visby. Nio månader senare var hennes äktenskap krossat.
Bild 4 av 9

Här är domen från Attunda tingsrätt som visar att Anna Nordin skiljde sig 12 januari i år. Redan i maj förra året hade hon ihop det med Fredrik Reinfeldt.
Bild 5 av 9

Anna Nordin är högt uppsatt chef inom Vasakronan och nu är hon Fredrik Reinfeldts nya kärlek efter att hennes äktenskap krossats.
Bild 6 av 9

Tvåbarnsmamman Anna Nordin är Fredrik Reinfeldts nya kärlek.
Bild 7 av 9

Anna Nordin är hög chef på Vasakronan och ansvarig för ett bestånd på 135 miljarder kronor. Hon har varit ihop med Fredrik Reinfeldt i snart ett år.
Bild 8 av 9

Anna Nordin och Fredrik Reinfeldt umgicks väldigt oblygt i Almedalen i somras. De blev dock tillsammans innan politikerveckan satte igång, och hon var fortfarande gift.
Bild 9 av 9

Reinfeldts tidigare sambo Roberta Alenius kom med en ny spännande kille när Micael Bindefeld bjöd in till pizza-vimmel.
Men vem är han? Tipsa Stoppa Pressarna på [email protected] !

Under matchen Tyskland-Sverige på Olympiastadion i Berlin den 16 oktober 2012 satt dåvarande svenske statsministern på läktaren invid Tysklands dåvarande förbundskansler Angela Merkel, 69.

Hånglade i baren

Tyskland ledde med 4-0, innan Sverige lyckades hämta upp till 4-4 efter svenska mål av Zlatan Ibrahimović, 42, Johan Elmander, 42, Mikael Lustig, 37, och Rasmus Elm, 35.

Matchen blev ur svensk synvinkel känd som ”Bragden i Berlin” och på hedersläktaren skrek och hoppade Fredrik Reinfeldt som en besatt.