Anklagelser

TV4-profilens oväntade sexanklagelse mot Annie Lööf

Det är ingen måtta på eländet.
Nu kommer nya anklagelser mot Annie Lööf.
Det är en uppburen TV4-profil som sexattackerar Centerpartiets hårt prövade ledare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-05 kl 14:05 |

ProvaPremium

Mitt i valspurten kommer en ny kalldusch för Annie Lööf, 39. Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat hennes direkta koppling flera olika mäktiga män som ägnar sig åt chemsex.

När de framgångsrika männen inte diskuterar politik och ger strategiska råd till den rödlätta småländskan ägnar de sig åt chemsex där unga och sårbara tonårspojkar bjuds på knark och därefter lockas in gruppsexorgier som kan pågå i flera dygn.

Bild 1 av 11Till vänster ser vi en pixlad man i en tv-studio, han har en svart t-shirt. Till höger ser vi en pressad Annie Lööf i en blå kavaj och vit-shirt.

Nu kommer en TV4-profil med nya sexanklagelser mot Annie Lööf. Centerledaren är redan hårt pressad av sin chemsex- och kokainkoppling.
Bild 2 av 11Annie Lööf Strage Stor3 - Stoppa Pressarna

Annie Lööfs valrörelse blev en mardröm med kopplingar till chemsex, Crystal Meth och kokain.
Bild 3 av 11Annie Lööf Strage Stor1 - Stoppa Pressarna

Det är Fredrik Strage som sätter ner foten och ryter till kring våldtäkts- och pedofilproblematiken i Centerpartiet.
Bild 4 av 11Annie Lööf Strage Stor2 - Stoppa Pressarna

Fredrik Strage hade tänkt rösta på Centerpartiet men alla pedofilproblem i partiet får honom att tveka.
Bild 5 av 11Till vänster ser vi en glad Jimmie Åkesson i vit skjorta. Till höger en bekymrad Annie Lööf i grön kavaj och vit t-shirt. i

Jimmie Åkesson kunde glädja sig över Annie Lööfs problematiska kopplingar till chemsex och kokain i valspurten.
Bild 6 av 11Till vänster ser vi en pressad Annie Lööf i blå kavaj och vit t-shrit, hon blundar och ser pressad ut. Till höger ser vi en pixlad man som rör sig på Östermalm i Stockholm.

Stoppa Pressarna avslöjade att flera sexmän fungerar som informella rådgivare åt Annie Lööf. Den pixlade mannen till höger är en framgångsrik företagsledare som brukar arrangera chemsex-fester i sin moderna lyxvåning på Östermalm. Ett speciellt utformat badkar brukar utgöra festernas medelpunkt med unga tonårspojkar och droger.
Bild 7 av 11Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till kokainkändisen och chemsexfester med kokain och Crystal Meth.
Bild 8 av 11Tv - Stoppa Pressarna

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.
Bild 9 av 11Tv - Stoppa Pressarna

En känd Mellostjärna som flera gånger varit med i Melodifestivalen brukar även han vara med på knark- och sexorgierna som har en direkt koppling till Annie Lööf.
Bild 10 av 11annie loof miljonlofte stor1 21 - Stoppa Pressarna

Efter att Fredrick Federley avslöjats som sambo till en pedofil är det som att proppen gått ur Centerpartiet. Flera pedofilhärvor skakar partiet och nu kopplas partiledaren till chemsex med unga pojkar.
Bild 11 av 11Tv - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.