Gruppsex

Annie Lööf direkt kopplad till gruppsex och kokain

En rysare.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja Annie Lööfs direkta kopplingar till sexfester och kokainpartyn.
Partiledaren har en hel del frågor att svara på inför valet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-24 kl 18:08 |

ProvaPremium

Just nu är vi mitt uppe i en brinnande valrörelse. Centerpartiet blir alltmer isolerade i sin politiska hållning som framför allt bygger på att man vill hålla avstånd till Sverigedemokraterna.

Samtidigt har Annie Lööf, 39, lämnat ”den breda mitten” och förklarat att Magdalena Andersson, 55, är hennes kandidat till att leda Sverige som statsminister efter valet den 11:e september.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till kokainkändisen och chemsexfester med kokain och Crystal Meth.
Bild 2 av 7

Annie Lööf och Fredrick Federley är sedan länge privata vänner och det var en tung smäll när Stoppa Pressarnas avslöjande tvingade bort honom från politiken.
Bild 3 av 7

Annie Lööf har fått skarp kritik över hur hon hanterade pedofilskandalen med sin nära vän Fredrick Federley.
Bild 4 av 7Till vänster ser vi den kokaindömde tv-profilen i en svart läderjacka. till höger ser vi moderatledaren ulf Kristersson i en ljusblå skjorta, han håller en blå kåsa i sin vänstra hand och ler stort mot kokainmannen.

Även moderatledaren Ulf Kristersson har dragits in i härvan av kokain och chemsexfester med unga pojkar. Toppolitikern och kokainkändisen har haft ett hemligt möte.
Bild 5 av 7

En känd Mellostjärna som flera gånger varit med i Melodifestivalen brukar även han vara med på knark- och sexorgierna som har en direkt koppling till Annie Lööf.
Bild 6 av 7

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 7 av 7

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.

Det är inte bara rent politiskt det är lite rörigt för Annie Lööf. Hon har även ett stort problem med vilken typ av företrädare som representerar Centerpartiet.

Allt började med Federley

Allting började med att Stoppa Pressarna i november 2020 avslöjade att dåvarande EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 44, var sambo med en dömd pedofil som bland annat gjort sig skyldig till 22 fall av grova våldtäkter mot barn.