Sense har nu gett svar på mitt mail om Paow

@Den 19 januari så skrev jag ett inlägg angående att Paow skrivit ut att hon blev utslängd från nattklubben Sense.  I och med det Paow skrev så kontaktade jag Sense för att låta dom kommentera händelsen och nu nästan 2 veckor senare har dom gett svar.
@Såhär skrev jag i mailet:

Hej.
Mitt namn är Madelene och jag driver bloggen svenskabloggares.se och har nu skrivit om en händelse som skedde på eran klubb igår den 18 januari.
Det är en känd tjej vid namn Paulina ”Paow” Danielsson som lagt upp på instastory att hon blev utsläpad och utkastad utan sin jacka från eran klubb bara för att hennes killkompis väntade på henne utanför toaletten. Det är även andra som klagat på att precis samma hänt dom och även gett falska anklagelser.
Eftersom jag skriver om detta på min blogg så ville jag låta er få kommentera dessa händelser som era gäster upplevt med era vakter. Vart står ni kring att era vakter slänger ut era gäster utan deras tillhörigheter på falska grunder? Ska inte besökarna få rätten att få med sig sina tillhörigheter ut när ni väljer att kasta ut dom från eran klubb?
Mvh/Madelene
svenskabloggares.se
gossips.se


@Och såhär svarade Sense:
@”Hej Madelene, i Sverige är det extremt hårda alkoholpolitiska regler som drabbar krögare och personal ifall dessa inte vidhålls. Under en kväll ute på stan finns det stor chans att gäster blir märkbart berusade och måste då avvisas från nattklubben. Att krogen skulle skicka iväg folk utan deras tillhörigheter är givetvis otänkbart då det inte finns någon anledning till det, oftast kan det bero på att gästen tappat eller haft sin garderobslapp hos någon annan. Paulina Danielssons påståenden får stå för henne, men ordningsregler på Nattklubbar gäller även henne trots att hon kanske tror något annat. Sen vill vi informera om att Sense sköter nöjesverksamheten på lokalen dvs musik och underhållning, vakter/garderob och personal tillhandahåller krogen. 

Mvh Sense”

@Så enligt dom så är det inte deras vakter utan det står för klubben, men på hemsidan så tolkar man det som att dom står för klubben och inte bara underhållningen.

@Vad tycker ni om deras svar?

2019 01 19 21 50 41 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar