- Senaste nytt från kändispressen

Paow blev utslängd från nattklubb

<<< Tillbaka

Paow blev utslängd från nattklubb

Body: 

Ännu en gång så har Paow blivit utslängd från en nattklubb och även den här gången så var det vakternas fel enligt Paow. Hon ska ha varit på klubben Sense och enligt henne så var vakterna aggresiva helt utan anledning .

Hon ska ha vrit på taletten och hennes killkompis väntade utanför tjejernas toalett och vakterna menade på att dom var där inne samtidigt vilket dom inte ska ha varit. Men detta gjorde att dom släpade ut Paow och slänge ut henne utan hennes jacka och när hon frågar sina följare om någon annan varit med om liknande så får hon inte några medelanden som hon lade upp.

Hon taggar klubben i varje bild hon lade upp på instastory så vi får se om klubben ger något uttalande om detta då jag mailat dom kring Paows händelse samt detta inlägg.

Bild 1: 
Bild 2: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Annica Englund dissar Hermine Hold

21 februari, 2019 | 13:11

Lanseringen av Hermine Hold gick inte alls som Isabella förväntade sig. Hennes läsare har rasat över priserna som hon tar för sina produkter, dom tycker att hon ljugit då hon tidigare sagt att hennes produkter ska passa alla prisklasser.

En annan som inte alls tycker om Hermine Holds priser är Annica Englund som nu dissar Isabellas nya företag. Hon undrar vem som ens köper sådant för dessa priser, i samma inlägg på passar hon på att länka milligare produkter som är lika fina och skriver att man kan få 10 scarfs för samma pris som en hos Hermine Hold.

 

Instagramkontot för Hermine Hold har minst sagt haft fullt upp efter lanseringen, dom får in så mycket kritik kring priserna att dom endast svarar på dom positiva kommentarerna i första hand. Dom svarar dom negativa med att dom tar åt sig av kritiken och att man ska hålla koll efter nya produkter framöver.

 

Tror ni det kommer komma in "billiga" produkter hos Isabellas nya företag?

Saga Scott och Amir i Farmen VIP

21 februari, 2019 | 12:24

Jag erkänner att min tipsare som sa att (och även visade bevis som uppenbarligen var fejkade) Amir skulle vara med i årets robinsson ljög. Det står nu klart att Amir ska vara med i nya säsongen av Farmen VIP, men det är inte bara Amir utan även Saga Scott och Samirs ex Sigrid är med.

Första avsnittet visas den 11 mars på tv4. På bilden nedan ser ni alla medverkande i årets Farmen VIP.

 

Kommer ni kolla? Och glömde fråga i inlägget innan, kommer ni se Paow i PH?

Paow är med i nya säsongen av Paradise Hotel

21 februari, 2019 | 12:19

När Paow försvann utomlands i slutet av 2018 så skrev jag att det gick rykten om att hon spelade in Paradise Hotel. Hon själv skrev att hon inte fick använda sin mobil eller dator för att hon var utomlands med kända människor vilket var lögn.  Nu är det bekräftat att dessa rykten stämde och Paow är med i sin tredje omgång i PH som startar 4 mars på tv3.

Paow säger i klippet att hon vet att folk kommer gnälla på att hon varit med förut men hon bryr sig inte.

Paow ber Paradise Hotel om att ha med henne ännu en gång

20 februari, 2019 | 23:01

Paow ligger då inte och latar sig på sin resa utan nu har det kommit upp ännu mer på hennes instastory. Frågan är hur stormigt det blir för henne när hon väl kommer tillbaka till Sverige i morgon efter alla som hon hängt ut senaste veckorna (speciellt senaste dygnet). Hon tar upp hur hon är trött på influencer kommer och fjäskar när det börjar gå bra för henne igen.

Några av dom som ska ha smärat för henne men som nu inte vill vara hennes vän är Daniel Paris, Jasse, Saga Scott mm. Hon har även svarat på en del frågor senaste dygnet och ni kan läsa alla frågor och svar här nedan. Men när någon frågar varför hon inte är mer mogen och struntar i att hänga ut folk när dom gör så mot henne så skriver hon att det inte gå för då blir man uppäten.

 

 

Fråga: Hade du kunnat ställa upp i PH igen? Om inte varför?

Svar: Ja, paradise hotel är bland det roligaste jag gjort. Dock så hade jag ju kanske inte velat vara 30 och vara med hallå. @paradisehotelse jag vill vara med igen innan det blir vvv. Volvo, villa, vovve.

 

Fråga: Vilka är det som smörat för dig och nu utesluter dig som kompis?

Svar: Daniel Paris, Antonjia, Jasse, Anna Pankova, Sga Scott är ju bara några av namnen lol

 

Fråga: Åsikter om Nicci golddigger Hernestig?

Svar: Haha jag golddiggar också ibland. Nä men seriöst. Nicci är väl rätt ung? Sen kan jag tycka att hon var taskig mot Ben men det finns ju fler sidor av en story som jag inte vet om. FOlk utnyttjar ju varandra hela tiden för att ta sig någonstans. Och även om nu Nicci "golddiggade" så har hon ju lyckats med sitt golddiggande. Till skillnad från MÅNGA andra. Gilrpower

 

Fråga: Hur tycker du att ditt liv ändrats de senaste åren?

Svar: Att jag tycker om mig själv mer. Att jag lärt mig se vilka som utnyttjar mig. Det negativa är att ätstörningarna har blivit så mycket sämre.

 

Fråga: Hur kom du på ditt IG namn?

Svar: Jag hade en instagram innan (2013) som hette Paulina Danielsson. Där jag lade upp en bild och folk anmälde den som "porr". Så instagram tog bort mitt konto. Försökte mejla osv för hade precis fått över 100k. Men fick göra ett nytt konto och köpte en ny mobilsjukt nog. Och jag älskar ju katter och jag kallas ju Paow. Sen kan man ju säga "katt" om man är snygg med. Så tyckte det blev ett bra namn lol

 

 

Paula tar lite avstånd från bloggen

20 februari, 2019 | 22:38

Precis som Kissie så är Paula inne i en period där det negativa tar över det positiva bland kommentarerna. Det som påverkar henne mest är det som tagits upp mycket senaste året, det vill säga hennes vikt/kropp.

Hon påverkas negativt av dom negativa kommentarerna där folk påpekar att hon ser för benig ut och att hon har problem. Hon förklarar att hon inte kan rå för hur hennes kropp är byggd och att allas kroppar är olika. Sen har hon fått en kommentar angående sina bröst vilket hon tycker är ett slag under bältet, anledningen till att hon känner så är för att hon förklarat vilka komplex hon har över sina bröst efter 2 barn.

Så detta har gjort att hon tagit lite avstånd och eftersom hon och hennes familj reser till Thailand idag så kommer nog Paula ta mer paus från bloggen än vad hon gjort senaste veckan. Men trots att hon tagit avstånd så har hon haft otroligt bra uppdatering varje dag.

 

Men alla är vackra på sitt sätt, döm inte människor för hur dom ser ut och klaga inte på andras utseende!

Senaste från På Löpet

Boris Becker vräks från sitt lyxhem

Boris Beckers problem fortsätter.
Konkursen som drabbat tennislegendaren börjar få konsekvenser.
Nu tvingas han lämna sitt drömhus i London.

torsdag 21 februari 2019