- Senaste nytt från kändispressen

Nina Glimsell försvarar Bianca Ingrosso och Caia

<<< Tillbaka

Nina Glimsell försvarar Bianca Ingrosso och Caia

Body: 

Ingen kan ha missat hysterin kring Bianca Ingrossos julkalender för sitt märke Caia. I år valde Bianca att släppa en julkalender i sitt skönhetsföretag Caia och kalendern landade på hela 1800 kr vilket gjorde att företaget sålde för hela 36 miljoner. Värdet av julkalendern skulle vara 3595 kr men väldigt få verkar anse att det stämmer.

När folk beställde från Caia som är ett skönhetsföretag som i första hand säljer smink så trodde nog dom flesta att det skulle vara en del smink med. Men tyvärr så blev folk otroligt otroligt besvikna både på innehållet men också på storlekarna som var med. Det enda sminket som var med i kalendern var:

*Två små mascaror

*En eye brightener penna

*En läppenna

*Två eyeliner pennor

*En liten läppenna

Så av 24 luckor så var det smink i 7 som hade smink i sig, inte ens ett läppstift följde med som passade ihop med läppennan. Men det är heller inte det folk reagerar på allra mest utan det som blivit en stor snackis är att i en av luckorna så var det en rabattkod med på 20%. En rabatt som ändå kommer upp på sociala medier lite då och då av både företaget själva men också av andra influencers Dom som påpekat just detta med rabatten undrar hur Bianca tänkte där då ingen kommer vilja handla mer av företaget efter det här skämtet.

Här är listan med allt som följde med i Caias julkalender.

Lucka 1: En liten mascara

Lucka 2: En sminkborste

Lucka 3: En eyebrightener penna

Lucka 4: Ett rött hårband

Lucka 5: En sminkpensel

Lucka 6: En liten handkräm

Lucka 7: En liten läppenna

Lucka 8: Två pads för sminkborttagning

Lucka 9: En eyeliner penna

Lucka 10: En sminkborste

Lucka 11: En liten showergel

Lucka 12: En liten läppenna

Lucka 13: En rabattkod på 20%

Lucka 14: En sminkborste

Lucka 15: En liten tub bodylotion

Lucka 16: En eyeliner

Lucka 17: En sovmask

Lucka 18: En pincett

Lucka 19: En liten mascara

Lucka 20: En brush cleaner

Lucka 21: En liten parfym

Lucka 22: En beauty blender

Lucka 23: En clear ögonbrynsgel

Lucka 24: 2 små settingspray flaskor

 

Det är många som valt att nu sälja vidare sina julkalendrar som dom köpt och många gör det på tradera. Vissa har fått bud medans andra får inga bud alls nu efter att kritiken gått ut mot företaget och deras produkt. Någon försöker även sälja sin kalender för mer än dom gav för det. Bianca själv valde att först vara tyst kring det som hände men gick sedan ut med hur ledsen hon är för allt det som sagts och skrivits om henne och hennes företag. Hon förklarar att hon även fått dödshot mot sig pga detta då många känner sig lurade av henne. Hon förklarar att det varit många som velat ha travel size på produkter och därför valde hon att göra det i kalendern, men också att varken hon eller företaget hade i tanke att lura någon och dom känner inte att dom gjort det heller.

 

Men en influencer som faktiskt öppet valt att stötta Bianca Ingrosso i detta är Nina Glimsell. Hon anser att människor är alldeles för kritiska och gärna vill trycka ner på andra  för minsta lilla.'

Nina tycker att innehållet i Caias kalender är superfina och om man förväntar sig sagor och rosor från en kalender där man inte vet innehållet i så bör man avstå. Hon ser inte hur Caias kalender är någon skillnad från andra kalendrar utan är man missnöjd så kan man returnera då alla inte har samma smak på allt.

Såhär löd Ninas text:

 

"Människor är alldeles för kritiska nu för tiden och vill gärna såga folk längst fotknölarna om det går för minsta lilla. Julkalendrar har blivit extremt poppis det senaste och folk verkar inte förstå vad en julkalender innehåller. Människor verkar inte heller förstå hur man räknar ut ett värde på saker man skapar och tar fram. Jag har öppnat massa julkalendrar och också sett allt innehåll i Caias kalender och den är inte skillnad till andra kalendrar. Det är superfina produkter i, samt så tycker människor att deras åsikter behöver göras högt och tydligt istället för att bara vara "missnöjd" eller helt enkelt returnera kalendern. Alla kan inte gilla precis allting som skapas, är man en person som är kräsen eller förväntar sig rosor och sagor när man köper en kalender man inte vet innehållet på så bör man avstå. Är du petig så köp saker du vet vad du köper. Jag tycker den kalendern är jättebra och riktigt fina produkter i.

Folk som ska gorma högt om hur missnöjda ni är eller också ger så jäkla mycket hat till aia och Bianca, mår ni verkligen bra? Jag pratade precis om detta med min familj i telefonen och dom tycker också folk är galna, vad håller människor på med?  Man kan inte alltid vara nöjd men håll det för dig själv, sprid inte så jäkla mycket negativ energi just för att du inte blev nöjd. Denna hatstorm som skapats som för övrigt är sjukligt av en julkalender, den byggs på för att man triggar varandra."

 

En annan som sagt något är Amir som skriver:

"Vad normalt att önska någon döden för att man inte fick vad man ville i en julkalender".

Här nedan ser ni vad Caias julkalender innehöll, men vad tycker ni. Eftersom Caia i helhet säljer smink borde kalendern då innehållit mer smink? Och tror ni att Bianca kommer våga släppa en ny kalender 2022?

HÄR kan ni se en video där dom öppnar lucka för lucka och berättar om varje produkt.

  1. En liten mascara, ”Bibbz Boo
Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: tradera.com och caiacosmetics.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Ben Mitkus flickvän Cj svarar på frågor

20 januari, 2022 | 19:58

Nu när Ben och Cj (Caroline Johansson) gått ut med sin relation men också lagt upp en video om sin relation så har hon haft en frågestund på instagram. Hon svarar inte på jättemånga frågor men här kommer alla svaren som hon lagt upp.

 

Om du bara fick handla kläder från ett ställe?

Svar: Oj bara ett? Just nu är jag inne i en period där jag handlar typ allt från NAKD och H&M. Men skulle nog välja H&M

 

Du älskar alla hundar stora som små?

Svar: Sant. Hundar är verkligen det finaste vi har på denna jord

 

Vad har du för ursprung?

Svar: 100% svensk vad jag vet i alla fall. Född och uppvuxen i en liten förort utanför Örebro

 

Flyttade du till mycket mindre lägenhet för att komma mer centralt?

Svar: Bodde redan väldigt centralt. Men hade 90 kvm för mig själv med två små vovvar och kände att jag inte behöver den ytan. Plus att dom bygger ett hus i anslutning till gamla lägenheten och ville inte bo bredvid en byggarbetsplats

 

Vad jobbar du med?

Svar: E-handel som säljer kosttillskott & träningskläder. Är brand marketing manager. Så har hand om varumärkesstrategin, event, jobbar med marknadsföring och produktutveckling för egna varumärken

 

Hur kom du in på det? Vad har du pluggat?

Svar: Det är superroligt. Har faktiskt inte pluggat eller något efter gymnasiet utan började på bolagets kundtjänst och har jobbar mig upp till tjänsten

 

Hur många gånger i veckan tränar du?

Svar: Blev precis klar med ett ben/mage/cardio pass, första på 2 veckor så jag varit på resande fot och sjuk. Men normalt sätt 4-6 pass i veckan på gym

 

Favoritmat?

Svar: Allt med ost. Min favorit är nog pasta

 

Vad är det bästa med Ben?

Svar: Allt

 

Bor Ben hos dig?

Svar: Nej. Ben bor kvar i Stockholm och jag bor kvar i Örebro

 

Tävlar du i bikini fitness?

Svar: Tävlade i bikini fitness 2019 och har inga planer på att tävla igen. Min kropp tog för mycket stryk. Nu tränar jag endast för att det är roligt och för att må bra av det

Alexandra Nilsson råkade skicka privat sms till sin pojkväns pappa

20 januari, 2022 | 10:59

Jag tror att alla någon gång tänkt tanken på hur hemskt det hade varit om man skickade ett sms till fel person. Om man tex ska skicka ett romantiskt eller kanske lite mer snuskigt sms till sin partner och någon annan råkar få det.

Detta har aldrig hänt mig men har självklart tänkt tanken, om någon av er varit med om det får ni gärna berätta det i en kommentar.

En som nu råkat göra detta är Alexandra Nilsson som skickade ett privat sms till sin pojkvän Andreas. Ja eller hon trodde det var till sin pojkvän men hon insåg ganska snabbt att hon hade råkat skicka det till hans pappa. Nu hade hon tur att det inte var så farligt det hon skrev men man vill nog ändå inte råka skicka detta fel.

Såhär skrev hon i sitt sms:

 

"God morgon bby! Tack för igår! Lagom trött idag (lipande och flörtig smiley). Nybryggt kaffe finns (pussmun)"

 

Dom flesta hade nog skrattat gott om man fick ett sådant felskickat till sig så vi får hoppas att Andreas pappa tog det lika bra.

Har Amandra Strand sett till att ett instagramkonto inaktiverats?

19 januari, 2022 | 13:21

Igår ramlade det in ett tips på mailen från en tjej som heter Amandra strand pch detta är inte influencern Amanda utan en helt vanlig icke offentlig tjej med samma namn. Den här tjejen startade sitt instagramkonto 2011 med namnet @amandastrand och har sedan dess haft det namnet. Influencern Amanda Strand lade upp en video för två år sedan där hon pratar om den här andra tjejen och sa i videon att hon ville ha det användarnamnet (Amanda heter @amandaastrand på instagram men ville ha namnet @amandastrand som redan var upptaget) och att hon störde sig mycket på att hon måste heta @amandaastrand eftersom det finns en jävla tjej som har det användarnamnet hon ville ha.

Den icke offentliga tjejen ska ha skickat ett meddelande till Amanda Strand för några år sedan (antagligen samtidigt som videon kom ut) vilket man kan se på bilden nedan. Den 30 december 2021 fick den icke offentliga Amanda sitt konto inaktiverat men fick tillbaka det efter ett dygn. Sen den 6 december fick hon svar från influencern Amanda på något hon skickade henne för några år sedan. I meddelandet kan man se att Amanda är trevlig men frågar om hon kan få eller få köpa namnet @amandastrand på instagram.

Amanda som äger namnet valde att inte svara influencern och dagen efter var hennes konto på instagram inaktivt ännu en gång då instagram menar på att hon uppger sig för att vara någon hon inte är. Amanda skriver i mailet att hon inte kan bevisa att det är influencern som ligger bakom detta men att det är misstänksamt och jag håller med om att det är lite väl stort sammanträffande att hennes konto blir inaktivt dagen efter influencern bett om att få köpa eller ta över namnet. Att kontot blivit misstänkt och inaktivt är för att någon eller några anmält kontot för att vara falskt och det kan vem som helst göra mot vilket konto som helst och sen granskar instagram anklagelserna.

 

 

Såhär skriver Amanda Strand (ej influencern) om händelsen .

"En sak som är säker är att det inte finns någon som helst grund till varför mitt användarnamn är borta . Vi ser helt olika ut och har inget gemensamt. Det finns inget innehåll i mitt feed som indikerar på att jag skulle uppge mig för att vara henne

Instagrams felaktiga anklagelser och handling mot mig blir att jag får mitt konto raderat och får varken tillbaks mina bilder, eller mitt användarnamn till förmån för att en influencer ska få ta bort ett ynka tecken i sitt befintliga användarnamn.

Instagram är noga med att deras användare ska följa policys och inte trakassera, kränka eller inskränka någons integritet. Javisst det är nästan lite  komiskt, de misslyckas man med kopiöst! Pengar styr allt!"

 

 

 

Vad tror ni kan det vara Amandra Strand som försökt få tillgång till namnet som den icke offentliga Amanda har eller tror ni att det är ett rent sammanträffande?

 

Paow hånar Hanna Fribergs utseende

19 januari, 2022 | 12:46

Alla som varit insatta i influencer världen under en längre tid vet hur mycket drama och bråk som Paow varit i genom åren. Paow har använt drama/bråk som ett sätt att hålla sig synlig i sociala medier trots bristen på uppdatering. Sedan dag ett så har Paow varit i bloggbråk med i stort sett alla kända bloggare och efter tiden så har hon fortsatt ha drama runt sig både med offentliga personer men också lagt upp sitt drama hon har i sitt privatliv.

Nu har det varit lugnt under en period men nu verkar hon vara igång igen och den här gången med Hanna Friberg. Allt började med att Paow skrev ut att hon inte vet vem Hanna Friberg är och det var något som Hanna reagerade på och efter detta har det bara eskalerat. Paow lade ut en video på sin story där hon skriver att hon imiterar Hanna och först är hon helt vanlig och sedan gör hon en grimars som hon då menar på är så Hanna ser ut. Paow är på semester i Mexico (Tulum) med sin pojkvän och på samma plats befinner sig även Hanna Friberg och Tanbyclara och dom ska även bo på samma hotell, Clara och Hanna vill spela in ett avsnitt med Paow under en mukbang och Paow är helt på.

Klara har lagt upp sin första vlogg idag från hennes och Hannas resa till Tulum och i den videon nämns inte Paow någonting. Dock en väldigt flummig video och tjejerna speciellt Klara hörs och syns en hel del, och några av dom som kommenterat videon undrar varför dom inte har munskydd på sig på flyget och i taxin.

 

Men efter att Paow tackade ja till detta via sin story så har alla parter lugnat ner sig...fortsättning följer!

Diana Baban är inte förvånad över att Ben Mitkus träffat någon ny

19 januari, 2022 | 0:31

Jag tror inte att någon missade när Ben valde att göra slut med Diana på deras utlandsresa och allt drama som kom därefter. Ben lade upp en video där han pratade ganska illa om henne som person och han fick det att låta som att det mesta i deras förhållande var dåligt och att hon var anledningen.

Diana gjorde självklart ett svar på tal på detta i en egen vlogg där hon tyckte att det var hemskt hur han pratade om deras relation. Sedan lade Ben upp en video där läsarna skulle tro att han träffat en ny tjej men det var bara en vän, och även där gjorde Diana en likadan vlogg och där var det Jasse som var den nya kärleken.

Efter detta har det varit ganska lugnt men för några dagar sedan gick Ben ut med att han skaffat en ny tjej. Igår lade han upp att han skulle svara på frågor idag i en video och hans video kom ut för en timme sedan. Sen kan man undra om det är ett sammanträffande att även Diana lade upp en likadan frågestundsvideo på sin kanal för 4 timmar sedan eller om hon såg Ben skulle göra en och att hon då ville vara före honom?

En som gick in på Bens instagram och kommenterade hans bild där han gick ut med att han har en ny kärlek var Dianas bästa vän Jasse.

Hon kommenterade hans bild såhär:

"Nämen se där känns inte detta mönster ganska bekant nu" och hon avslutade med en skrattande smiley.

Jag har kollat igenom båda och Diana har ju såklart gjort det hon kan för att få folk att kolla på videon och ända in i slutet av den. På stillbilden innan du startar videon så är självklart frågan med på bilden om hur hon känner kring att Ben skaffat en ny tjej. Hon startar vloggen med att hon inte vet än om hon ska svara på detta eller inte men väljer sedan att ta upp frågan som sista fråga i videon. Men hon väljer att inte svara utan det ända hon säger är att hon inte är förvånad över att han skaffade en ny tjej så snabbt.

Utöver detta så berättar hon att under deras utlandsresa så hade hon ångest varje dag. Och att utöver Ben har hon gått igenom ett tidigare break up men att den med Ben var värst för att den var offentlig och att han pratade och gjorde som han gjorde mot/om henne.

I Bens video handlar frågorna om han och hans nya tjej och dom svarar på dom ihop. Här är punkter från vad dom berättar i sin video.

*Hans nya tjej heter Caroline Johansson men kallas för CJ, hon är 27 (28 i mars) och bor i Örebro. Hon jobbar med marknadsföring på ett e-handels företag

*Ben är säker på att han deras relation kommer hålla hela livet ut

* När dom kramades första gången dom träffades så visste han att hon var den rätta

* Det var via instagram som dom lärde känna varandra. Redan när han var ihop med Diana så såg han hennes bild överallt på instagram och det fortsatte han göra efter att det tog slut med Diana. Han såg en fin bild på hennes instagram och valde då att kommentera med ett hjärta. Detta gjorde att hon valde att skriva till Ben och sedan gick det som det gick

* När dom var på en dejt på ett spa så var det någon som tog en smygbild på dom och skickade till Cluee News och det var så det kom ut. Det som gjorde att Ben reagerade på detta var för att Cluee gick ut med bild, namn hennes jobb osv trots att hon inte är en offentlig person. Detta gjorde att dom tog rätt illa upp speciellt då dom inte fick möjligheten att gå ut med detta själva.

*Det går rykten om att Cj varit ihop med Jasses ex Adrian men detta stämmer inte

*Det var hon som tog första steget i deras realtion genom att kyssa honom. Detta hände när dom träffades första gången och hade pratat några timmar, dom valde att testa göra det stora lyftet som är i filmen Dirty Dancing. Och det var när dom testade för andra gången som hon föll ner på hnom och då valde hon att kyss a honom.

*En del tror att hon är tjejen som han var på blind date med och det var samma tjej

 

Senaste från På Löpet

Därför stoppades Kristin Kaspersens kärlekskupp i tv

Den romantiska planen gick om intet.
Kristin Kaspersens kärlekskupp i tv för att hylla nye älskaren Nisse Holm stoppades.
– Det blev dramatiskt minuterna innan de gick i sändning, berättar en uppgiftslämnare.

fredag 21 januari 2022