Adelsmannen och toppmodellen är ett par

Ett glamouröst och vackert par.
Stoppa Pressarna kan avslöja att skådespelaren och adelsmannen Ulric von der Esch har funnit kärleken i form av norska toppmodellen Sophia Lie.
De bägge är mycket kära i varandra.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2019-03-16 kl 16:05 |

ProvaPremium

Ulric von der Esch, 41, är skådespelare och han studerade under tre år i New York på The American Academy of Dramatic Arts.

Ulric är verksam både på scen och i film. Han har medverkat i SVT-serien 183 dagar och hade även en roll i den brittiska tv-serien ”Enkel resa till Korfu” (”The Durrells”).

Bild 1 av 7

Stoppa Pressarna kan avslöja att adelsmannen, skådespelaren och kungabarnens vän Ulric von der Esch har fått ihop det med norska toppmodellen Sophia Lie.
Bild 2 av 7

Marianne von der Esch med sönerna Fredrik von der Esch som är drottning Silvias gudson och Ulric von der Esch som är tillsammans med norska toppmodellen Sophia Lie.
Bild 3 av 7

Ulric von der Esch i brittiska serien "Enkel resa till Korfu" ("The Durrells")
Bild 4 av 7

"Enekl resa till Korfu" nominerades i British Academy Television Award för bästa dramaserie.
Bild 5 av 7

Svenska toppmodellen Caroline Winberg med norska toppmodellen Sophia Lie.
Bild 6 av 7

Norska Sophia Lie var tillsammans med Hollywoodstjärnan Josh Hartnett i två år. Här är de på US Open i tennis och ser en match mellan Rafael Nadal och argentinske toppspelaren Juan Martin Del Potro.
Bild 7 av 7

Sophia Lie och Josh Hartnett på en välgörenhetstillställning i New York där norskan bodde tidigare.

Adelsmannen är nära vän till kungabarnen. Hans bror Fredrik von der Esch, 39, som privat älskar med sambon Cecilia “Ica-Cindy” Forss, 33, är gudson till drottning Silvia, 75.