Agneta Sjödins skarpa uppmaning till Dominika

Agneta Sjödin har kärlekskrockat med Dominika Peczynski.
Hon är numera tillsammans med den vackra polskans ex-pojkvän ”Finans-Claes”.
Nu kommer programledaren med en offentlig, skarp och korthuggen uppmaning till den tidigare Army of Lovers-stjärnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-03-15 kl 11:10 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna berättade nyligen att Agneta Sjödin, 52, har blivit tillsammans med finansmannen Claes ”Finans-Claes” Bahri, 58.

En pikant tvist i det hela är dock det faktum att Claes Bahri tidigare varit tillsammans med Dominika Peczynski, 49. Det hela hade varit hanterbart utan några större problem om det inte vore för det faktum att Dominika har dottern Hannah, 19, tillsammans med sitt ex ”Finans-Claes”.

Bild 1 av 8

Agneta Sjödin kommer med en offentlig, skarp och korthuggen uppmaning till Dominika Peczysnki efter kärlekskrocken med "Finans-Claes".
Bild 2 av 8

Drottning Silvias näre vän och rådgivare Roger "Royal Roger" Lundgren har dragits in i envigen mellan Dominika och Agneta Sjödin.
Bild 3 av 8

De båda kändiskvinnorna slåss om Roger Lundgrens gunst.
Bild 4 av 8

Dominikas dotter Hannah Bari som hon har tillsammans med Claes "Finans-Claes" Bahri gör kärlekskrocken extra känslig.
Bild 5 av 8

Agneta Sjödin kunde inte motstå "Finans-Claes" trots att hon visste det skulle starta en process av rivalitet med Dominika Pecynski.
Bild 6 av 8

Agneta Sjödin är äntligen lycklig igen tack vare "Finans-Claes".
Bild 7 av 8

Här umgås Dominika med Royal Roger, trots corona-hotet. Agneta Sjödin uppmanar Army of Lovers-stjärnan att hälsa till kungaexperten.
Bild 8 av 8

Och Agnetas taktik fungerar! Royal Roger blir förtjust över hälsningen och dragkampen om honom mellan Agneta och Dominika kan därmed sägas vara inledd på allvar.

För Agneta Sjödin gäller det att hantera sitt nya förhållande på ett varsamt sätt så att hon inte klampar in i Hannah Bahris liv. Dominika är som en rasande tigrinna när det kommer till den tidigare Army of Lovers-stjärnans barn. Hon skyddar sina barn till varje pris och Dominika kommer inte ta någon särskild hänsyn till att det är just Agneta Sjödin som har fått till det med ”Finans-Claes”.