Allvarliga hotet mot Ebba Busch i domstol

Allt bråk till ingen nytta.
Nu riskerar Ebba Busch att förlora i domstolen mot Esbjörn, 81.
Ett läkarintyg kan förändra allt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2021-01-14 kl 13:17 |

ProvaPremium

Ebba Busch, 33, har stora problem i opinionen med sitt parti Kristdemokraterna. I den senaste mätningen landade KD på 4,2 % och det är stor risk att partiet åker ut ur riksdagen i valet nästa år.

Dessutom har Ebba Busch tappat stort i personlig popularitet. I senaste mätningen var det bara Centerpartiets Annie Lööf, 37, som hade ett större ras efter att Stoppa Pressarna avslöjat pedofilskandalen kring Fredrick Federley, 42.

Bild 1 av 4ebba busch ny small stor 7 - Stoppa Pressarna

Nu kan allting förändras. Ebba Busch hade nog inte räknat med det nya läkarintyget som ska visa att Esbjörn, 81, inte riktigt visste vad han gjorde när han skrev under pappren om husförsäljning till KD-ledaren.
Bild 2 av 4ebbabusch esbjorn stor 2 4 - Stoppa Pressarna

Snart ska Ebba Busch möta Esbjörn, 8, i domstolen. Hon har redan börjat skövla hans trädgård.
Bild 3 av 4ebba busch esbjorn stor6 1 2 - Stoppa Pressarna

Ebba Busch sparade ingen tid utan såg direkt till att börja skövla Esbjörns trädgård, fastän husaffären inte är klar.
Bild 4 av 4ebba busch kokain stor1 2 4 - Stoppa Pressarna

Ebba Busch har festat hårt på sistone och framställts som "kokain-svullen" på en satirbild på Instagram tillsammans med sin partypolare influencern Margaux Dietz.

En stor anledning till Ebba Busch och KD:S kris hänger – enligt flera politiska bedömare – samman med hennes fräcka och hänsynslösa agerande mot Esbjörn Bolin, 81.

Partiledaren köpte Esbjörns älskade släktgård men redan dagen efter ångrade sig den åldrige mannen, som har det lite svårt med minnet och sina kognitiva färdigheter. Han ville häva affären och initialt sa Ebba Busch att hon var redo att ompröva det hela.