Programledare

”Arga snickarens” sensationella comeback i tv

Tagen till nåder.
Inte av TV4, men väl av Kanal 5.
Anders ”Arga snickaren” Öfvergård fick sparken från TV4 efter våldsam fyllefest i ”Robinson”.
Nu plockar ”Filip och Fredrik” upp den skandaliserade profilen och låter honom tävla i ”Alla mot alla”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-07 kl 10:02 |

ProvaPremium

Av alla skandaler och inspelningsproblem under den gångna säsongen av det omåttligt populära överlevarprogrammet ”Robinson” så var det oväntat nog programledaren som stod för den värsta.

Anders ”Arga snickaren” Öfvergård, 54, fick sparken med omedelbar verkan efter fem säsonger. Detta efter en präktig fylleskandal.

Bild 1 av 6

En sin präktiga fylleskandal gör Anders ”Arga snickaren” Öfvergård nu comeback i tv. Snart leder han ett nytt program i Kanal 5. Men frågan är om han kommer få flera uppdrag efter köttstölden på Ica.
Bild 2 av 6

Anders ”Arga snickaren” Öfvergård ledde reality-serien ”Robinson” i TV4 under fem säsonger.
Bild 3 av 6

På festen efter inspelningen blev Öfvergård rejält på fyllan. De fick för sig att det var en ”god” idé att köra fyrhjuling i berusat tillstånd.
Bild 4 av 6

En kvinnlig kollega såg vad som höll på att hända och försökte stoppa dem. Då gick ”Arga snickaren” till attack både verbalt och fysiskt.
Bild 5 av 6

Övfergård har legat lågt efter skandalen. Men nu gör han comeback i tv-rutan. Det är ”Filip och Fredrik” och deras frågesportprogram i ”Alla mot alla” som ger honom chansen.
Bild 6 av 6

Han ska i programmet tävla tillsammans med journalisten och bloggerskan Sanna Lundell, också känd som dotter till Ulf Lundell och sambo med Mikael Persbrandt.

På slutfesten efter inspelningen av “Robinson” 2022 dracks det i sedvanlig ordning mycket alkohol. ”Arga snickaren” och en kollega till honom blev rejält på fyllan och fick för sig att de skulle ut och köra med en fyrhjuling, trots att de var rejält påverkade.

En kvinnlig kollega i inspelningsteamet såg vad som var på väg att hända och försökte stoppa “Arga snickaren”.

Då gjorde programledaren skäl för sitt smeknamn, gick till handgriplig attack mot den unga kvinnliga kollegan och höjde även rösten mot henne.

Skandalen var så pass grov, uppseendeväckande och skakande att TV4 inte kunde blunda, trots att Öfvergård var djupt ångerfull efteråt.