Åsa Ingrosso stämd av sina egna föräldrar

Varje förälders mardröm och ett ofattbart svek.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Emilio och Åsa Ingrosso är stämda inför domstol på Mallorca.
Det är krögarhustruns föräldrar som hävdar att dottern och svärsonen är skyldiga dem över två miljoner kronor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2021-04-12 kl 19:25 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar granskat det kända krögarparet Emilio, 55, och Åsa Ingrosso, 46.

Paret lever ett lyxliv som de gärna delar med sig av på nätet, det är dyra märkesklockor, champagne och lyxmiljöer på Mallorca.

Bild 1 av 6

Nu stäms Emilio Ingrosso och hans hustru av Åsas föräldrar på över två miljoner kronor.
Bild 2 av 6

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att Emilio Ingrosso har lånat över sex miljoner kronor av flera olika personer, flera av dem är närstående till krögaren.
Bild 3 av 6

Här, i Palacio de Justicia Palma, börjar rättegången den 27 maj. Emilio och Åsa Ingrosso är stämda för att inte ha betalat tillbaka miljonlån.
Bild 4 av 6

Emilio Ingrosso ville låna åtta miljoner kronor av sin dotter Bianca Ingrosso. Till slut fick han låna en miljon kronor.
Bild 5 av 6

Just nu renoverar Åsa och Emilio Ingrosso "sin" nya krog. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna är de bara en "front" för de egentliga ägarna som har stor tillgång till kontanter.
Bild 6 av 6

Åsa Ingrossos föräldrar är förtvivlade över att tvingas stämma sin egen dotter på miljonbelopp.

Samtidigt har de stora skulder till flera olika privatpersoner och enligt uppgift är de bara ”frontpersoner” för ”sina” krogsatsningar.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att krögarparet har stämts av Åsa Ingrossos föräldrar på över två miljoner kronor. Den 27 maj är det förberedande förhandling i domstolen i Palma på Mallorca. Då måste Åsa och Emilio Ingrosso infinna sig i Palacio de Justicia Palma.

I rättsdokument framgår det att Åsa Ingrossos egen mamma har stämt sin dotter på över en miljon kronor. I samband med att krogen La Perla skulle öppnas i Palma lånade paret Ingrosso en miljon kronor av Åsas mamma.