Benjamin Wahlgrens hopplösa kamp

Vissa saker är svårare än andra att acceptera.
Benjamin Ingrosso gör allt han kan för att fightas mot sin längd.
Men han förlorar mot naturen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-03-21 kl 11:45 |

ProvaPremium

Artisten Benjamin Ingrosso, 21, har skördat stora framgångar trots sina unga år.

Den omåttligt populära artisten vann Melodifestivalen förra året med ”Dance you off” som kom på en helt ok sjunde plats i Lissabon i finalen av Eurovision Song Contest.

Bild 1 av 8

Benjamin Ingrosso gör allt han kan för att kompensera sin ringa längd med ett par rejäla skodon. Vi har kartlagt artistens skogarderob. De här skorna andas 90-tal när Buffalo-skor var högsta mode. Var hittar man sådana skor?
Bild 2 av 8

En skön sportsko från Puma med rejält lyft i framför allt klacken.
Bild 3 av 8

De här skorna bar Benjamin när han triumferade i Melodifestivalen med "Dance You Off". Sulan är riktigt tjock.
Bild 4 av 8

Här ser vi återigen de magiska segerskorna från Melodifestivalen.
Bild 5 av 8

En rejäl sula pryder dessa sneakers men ändå ganska diskreta för att bäras av Benjamin.
Bild 6 av 8

Den här typen av tofflor måste man nog vara en riktig konnässör för att hitta med en så kraftig sula. Det är så mycket gummi att Benjamin skulle kunna jobba extra i ett Formel 1-stall.
Bild 7 av 8

De här blå mocka-sneakersna är behäftade med en så maffig sula att man inte kan låta bli att undra om den gode Benjamin specialbeställer sina skor.
Bild 8 av 8

Här har vi en grön variant med en rejäl sula som lyfter Benjamin en bit.

Och i årets upplaga av den svenska delen av den populära musiktävlingen var Benjamin en av låtskrivarna bakom succébidraget ”On my own” med unge stjärnskottet Bishara, 16.

Låten kom på andra plats i Friends arena och livet borde leka för Benjamin. Men allt är inte frid och fröjd. Det finns något som skaver för sångaren och det är hans längd, eller snarare brist på längd.

Artisten mäter endast 171 centimeter i strumplästen och just strumplästen undviker Benjamin helst av allt. Han kompenserar vad Moder natur givit honom genom att använda ett specialknep: rejäla sulor och klackar på sina skor.  

Till och med hans tofflor har en rejäl sula för att sångaren ska nå upp lite högre över havet, vilket framgår av bilder på hans Instagramkonto. Längden har han enligt vännerna aningen komplex för.