Bianca Ingrossos lycka över pappas glädjebesked

Hon har lidit och våndats.
Nu får Bianca Ingrosso äntligen ett glädjebesked.
Pappa Emilio Ingrosso överraskar sin älskade dotter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-09-18 kl 10:34 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 25, har aldrig gjort någon hemlighet av att hon är ”pappas flicka”. Den inflytelserika influencern bär sin fars efternamn och hon har flera gånger vittnat om hur viktig Emilio Ingrosso, 55, är för hennes lycka. ”Wahlgrens värld”-stjärnan älskar självfallet sin mamma Pernilla Wahlgren, 52, men hon har alltid haft en speciell och nära relation till Emilio.

Det var mycket jobbigt för Bianca Ingrosso under föräldrarnas uppslitande skilsmässa och det var mer än en gång som hon var förtvivlad över att mamma och pappa bråkade så att stickor och strån rykte.

Bild 1 av 6

Nu kommer Emilio Ingrosso med ett riktigt stort glädjebesked till sin älskade dotter Bianca.
Bild 2 av 6

Den framgångsrike krögaren öppnar restaurang i Stockholm och både Bianca och Benjamin är överlyckliga.
Bild 3 av 6

Emilio Ingrosso blev rasande på Alexander Bard efter att han kallat Bianca för "hora". Vi får hoppas att den tidigare Army of Lovers-stjärnan slipper möta den eldfängde italienaren nu när han öppnar krog i Stockholm.
Bild 4 av 6

För Bianca har Emilio alltid varit en trygghet och hon har kunnat vända sig till honom när det varit problem med pojkvännen Phillipe Cohen.
Bild 5 av 6

Emilio Ingrosso är som en lejonhanne som är redo att skydda sin barn till varje pris. Han har markerat mot Phillipe Cohen.
Bild 6 av 6

Bianca Ingrosso drabbas emellanåt av mycket näthat och pappa Emilio finns alltid där för henne.

Med tiden kom Emilio och Pernilla att försonas och de bägge är numera riktigt goda vänner och kan umgås utan problem. För Bianca har det dock varit jobbigt de senaste åren då pappa Emilio bott på Mallorca.

På den spanska turistön har den skicklige krögaren byggt upp flera exklusiva restauranger och Emilios krogar är kända över hela Palma, inte bar hos svenskkolonin och hos svenska turister. Så ofta hon kunnat har Bianca åkt ner till den vackra ön för att hälsa på sin älskade far, men det är mer än en gång som hon har saknat Emilio när det krisat i influencerns tillvaro.