Biancas panikattack efter återföreningen

Bättre men inte bra.
Återföreningen med Philippe Cohen har inte riktigt blivit som Bianca Ingrosso hade tänkt sig.
Nu berättar hon om den nya krisen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-04-22 kl 08:20 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 24, sorg över det spruckna förhållandet med Philippe Cohen, 24, har knappast undgått någon som följer den unga bloggerskan.

Hennes tårar i ”Wahlgrens värld” när hon var med mamma Pernilla Wahlgren, 51, och sina syskon på julsemester i Thailand gick inte att värja sig emot.

Bild 1 av 6bianca uppbrottet stor 6 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen är precis återförenade men bloggerskan mår inte bra.
Bild 2 av 6binanca ingroso miljonsucce stor3 1 - Stoppa Pressarna

Bianca har prisbelönats flera gånger för sinn blogg och Instagram. Hon är extremt framgångsrik och omsatte 17 miljoner kronor under 2018.
Bild 3 av 6binaca kollaps stor3 1 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso har gjort sensation i "Wahlgrens värld". Tittarna älskar hennes spontanitet.
Bild 4 av 6bianca kyssar stor1 2 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso drabbade av panikångest förra hösten när hon gjorde ett jobb i gallerian Mall of Scandinavia. Nu frukar hon att utbrändheten är på väg tillbaka.
Bild 5 av 6bianca fruktan stor1 3 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso hade det stormigt med Philippe Cohen och till slut höll det inte längre. Nu har paret dock återförenats.
Bild 6 av 6bianca lappar stor2 3 - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren var ett stort stöd för sin dotter efter att det hade tagit slut med Philippe.

Känslosamma Bianca led svårt över att det fyra år långa förhållandet med den stilige pojkvännen hade nått vägs ände. Efter fyra månader som singel återförenades dock paret och en månad efter att hon återvänt i Philippes trygga famn kände sig Bianca redo att berätta för sina följare fans och att de återigen var ett par.

Men hur härligt det än är för Bianca att återigen ha Philippe vid sin sida så mår hon inte bra. Senaste räkenskapsåret, 2018, omsatte Bianca Ingrosso makalösa 17 miljoner kronor och nu börjar hysterin kring henne ta ut sin rätt.

Bianca Ingrosso har anställt en personlig assistent som ska hantera och underlätta hennes vardag, men stressnivån verkar inte ha minskat nämnvärt för bloggerskan och influencern som har närmare en miljon följare bara på Instagram.