Blondinbella kär i privatjets-miljardär

Han pekas ut som Blondinbellas hemlige pojkvän.
En lika stilig som mystisk man med obegränsade resurser.
Stoppa Pressarna kan berätta historien om bloggerskans relation med ”Privatjets-miljardären”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-04-21 kl 09:35 |

ProvaPremium

Uppbrottet från Hampus Jarlbo, 28, blev både dramatiskt och drastiskt.

Isabella Löwengrips, 28, pojkväns lånebubbla sprack med en smäll. Bloggerskan blev varse att Hampus hade lånat stora summor pengar och nu ville fordringsägarna ha betalt.

Bild 1 av 6

Blondinbella dejtar en gift förmögen affärsman som kallas för "Privatjets-miljardären" enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 2 av 6

Blondinbella kom för nära Livvakts-Magnus och hon bröt med honom i december.
Bild 3 av 6

Blondinbella har varit på mängder av lyxresor. Här syns hon under en helg i Qatar.
Bild 4 av 6

Blondinbella älskar att berätta för hela världen om sina flygningar i privatjet. Nu väntar vi bara på att hon ska berätta om "Privatjets-miljardären".
Bild 5 av 6

Blondinbellas bolag omsätter inte tillräckligt med pengar för att det ska vara ekonomiskt försvarbart med att hon nyttjar privatjet, det är bara en av flera detaljer som tyder på att hon nyttjar "Privatjets-miljardärens" flygplan.
Bild 6 av 6

Blondinbella flydde utomlands med barnen när bubblan med Hampus Jarlbo sprack. Livvakts-Magnus var med och skyddade bloggerskan.

En mystisk person sökte Hampus Jarlbo i Blondinbellas lyxvilla på Lidingö och enligt bloggerksan och hennes livvakt Livvakts-Magnus hade flera ljusskygga män, varav en var dömd för grovt människorov, synts i fordon i anslutning till lyxhuset. 

Blondinbella greps av panik och flydde med barnen och Livvakts-Magnus utomlands samtidigt som Hampus Jarlbo gick under jorden. Den dramatiska historien fortskred i ett par veckor och slutade med att Löwengrips ex-pojkvän försattes i personlig konkurs med skulder på 35 miljoner kronor.

I samma veva tvingades Isabella Löwengrip också möta den fruktade ”Kongo-mannen” i rätten, en av flera män som stalkat henne under lång tid.