Bianca Ingrossos tårfyllda kollaps i tv

Nu börjar vi ana hennes helvete.
Bianca Ingrosso bryter ihop i tårar.
Sorgen över det spruckna förhållandet överväldigar bloggerskan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-04-05 kl 09:05 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges absolut största influencers.

Hennes Instagramkonto har närmare en miljon följare, hon har dubbelt så många som Blondinbella, 28. Senaste räkenskapsåret omsatte Bianca Ingrosso över sex miljoner kronor och hon har blivit en hel industri.

Bild 1 av 7

Bianca Ingrosso bryter ihop i tårar. Bloggerskan går igenom en prövande tid just nu.
Bild 2 av 7

Den 25 maj ska Bianca Ingrosso och hennes podcast-kollega Alice Stenlöf fylla Globen i Stockholm.
Bild 3 av 7

Nu avslöjas hur tungt Bianca har haft det efter uppbrottet med Philippe Cohen.
Bild 4 av 7

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har bara setts i bland under alla år tillsammans. Den unge pojkvännen har studerat i London.
Bild 5 av 7

Bianca Ingrossos semester i Thailand med mamma Pernilla Wahlgren och lillebror Benjamin Ingrosso förstördes av bloggerskans sorg över Philippe.
Bild 6 av 7

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut största influencers och hon omsätter miljonbelopp varje år.
Bild 7 av 7

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren hade det svårt med relationen under Biancas vilda tonår men idag är mor och dotter ovanligt nära varandra.

För Bianca blir det självklart en stor press att leverera på alla de förväntningar som finns kring henne. Och att då samtidigt drabbas av en stor hjärtesorg sätter självfallet en extra press på den unga influencern och tv-stjärnan som gör succé i ”Wahlgrens värld” i Kanal 5.

I det senaste avsnittet av realityserien blir det tydligt att Bianca inte mår bra. Hon bryter ihop i tårar över att det tagit slut med pojkvännen Philippe Cohen, 24. Bianca är helt otröstlig och förtvivlad över att kärleken är över.

Paret var tillsammans i drygt fyra år men största delen av tiden var förhållandet på distans då Philippe studerade ekonomi i London. Han tog dock examen precis före sommaren och flyttade hem till Sverige och Bianca.