Mest läst just nu:

Biancas hemliga sexfantasi med pojkvännen

Nu avslöjar Bianca Ingrosso sina hemliga sexfantasier med Phillipe.
Den frispråkiga influencern tvekar inte.
Hon berättar i detalj vad hon helst av allt vill prova på.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2018-11-11 kl 06:10 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 23, är en gigantisk influencer med ett följarantal på flera hundra tusen. Tv-programmet ”Wahlgrens värld” i Kanal 5 har bidragit starkt till hennes dominerande position inom sociala medier.

Ett av Biancas kännetecken är henne frispråkighet. Hon håller aldrig inne med vad hon tycker och hon tvekar inte att öppna upp om sådant som vi andra kanske föredrar att hålla privat.

Bild 1 av 6

Nu avslöjar Bianca Ingrosso sin hemliga sexfantasi som hon vill genomföra tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen.

Bild 2 av 6

Philippe Cohen flyttade nyligen hem till Stockholm efter fyra års studier i London.

Bild 3 av 6

Bianca och Phillipe har haft ett stormigt förhållande och det har varit slut i perioder. Just nu bor de inte ihop men de är fortfarande tillsammans enligt Bianca.

Bild 4 av 6

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har bara setts i bland under alla år tillsammans. Den unge pojkvännen har studerat i London.

Bild 5 av 6

Bianca Ingrosso är kanske den frispråkigaste kändisen vi har i Sverige.

Bild 6 av 6

Tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren har Bianca gjort succé i realityprogrammet "Wahlgrens Värld" i Kanal 5.

Podcasten ”Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B”, som Bianca driver tillsammans med väninnan Alice Stenlöf, 22, utgör inget undantag. Bianca är precis lika frispråkig i podcasten om i alla andra mediekanaler hon har tillgång till.

Nu avslöjar hon sina hemliga sexfantasier för lyssnarna och hon berättar om sin ovilja till att ha en trekant med pojkvännen Phillipe Cohen, 24.

Bianca är rädd för vad som ska hända om hon och pojkvännen skulle ha en trekant.

– Jag skulle känna så här att, vi säger att vi har haft trekant, jag och en annan tjej och Phillipe och sen några dagar efter när bara han och jag ska ha sex “är jag enough nu?”, säger Bianca Ingrosso i sin podcast, rapporterar Expressen.

Bianca Ingrosso är bekymrad över vilka följder en eventuell trekant skulle kunna få för det fortsatta förhållandet med pojkvännen.