Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto

Det hettar till – rejält.
Stoppa Pressarna har bildbevis för att Elin Härkönen sover hemma hos Paolo Roberto i villan i Nacka söder om Stockholm..
Nu kan inte paret neka längre – de är återförenade.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-01-03 kl 07:06 |

ProvaPremium

I samma ögonblick som polisen tog Paolo Roberto, 51, utanför den sjaskiga lägenhetsbordellen på Östermalm i Stockholm insåg programledaren och entreprenören att hela hans tillvaro slogs i spillror.

Det dröjde inte länge förrän han sparkades från TV4, blev av med alla sina övriga uppdrag och dessutom dumpades brutalt av den 25 år yngre flickvännen Elin Härkönen, 26.

Bild 1 av 8

Nu är det på riktigt. Stoppa Pressarna har bildbevis på att Elin Härkönen sover över hemma hos Paolo Roberto.
Bild 2 av 8

Elin har förlåtit Paolo och nu gläds hon åt att återigen kunna träffa honom.
Bild 3 av 8

Här är lägenhetsbordellen där Paolo Roberto köpte sex.
Bild 4 av 8

Elin Härkönen och Paolo Roberto har återigen träffats. Här är en exklusiv bild på paret när de promenerar i Hagaparken norr om Stockholm.
Bild 5 av 8

Paolo Roberto betalade 1 500 kronor för en halvtimmes sex med en rumänska kvinna i 35-årsåldern.
Bild 6 av 8

Här tränar Paolo Roberto hoppsparkar kl 06.30 på lördagsmorgonen. Till höger i bild skymtar man Elin Härkönens högra underarm.
Bild 7 av 8

Här reflekteras Elin Härkönen i fönstret hemma hos Paolo Roberto.
Bild 8 av 8

Bilden visar tydligt Elin Härkönen som reflekteras. Det är inte osannolikt att Paolo och Elin medvetet "portionerar" ut bilder av de bägge tillsammans för att på så sätt kunna återförenas helt öppet längre fram.

För den smidiga hästakrobaten Elin innebar det faktum att Paolo Roberto togs av polisen i samband med sin sexköpsdebut ett hårt slag. Hennes pojkväns svek var svårt nog att bära och att dessutom tvingas göra det offentligt gjorde det inte lättare.