Hälsa

Blåslagna kändiskvinnan i kontakt med medicinsk specialist

Nu är det allvar.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda har varit i kontakt med en medicinsk specialist.
Den framgångsrika journalisten berättar själv om det hela på sina sociala medier.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-13 kl 06:06 |

ProvaPremium

Den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda, 37, har ett fint stöd av sin älskade make, Hans ”Hasse” Shimoda, 59. Men det förflutna kommer ikapp och ställer till det.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att kändiskvinnan har varit i kontakt med en medicinsk specialist, något hon själv väljer att avslöja på sina sociala medier.

Bild 1 av 7Anna Shimoda Varden Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade att Anna Shimoda har varit i kontakt med medicinsk expertis. Kontakten har skett efter att hon hittats blåslagen i skogen.
Bild 2 av 7Anna Shimoda Skadad Stor1 - Stoppa Pressarna

Här ser vi de omfattande skadorna som Anna Shimoda drog på sig i det oturliga fallet på plan mark i början av sommaren. Sedan blev hon återigen olycksdrabbad.
Bild 3 av 7anna shimoda aftonbladet stor2 - Stoppa Pressarna

Anna Shimoda har vi tre tillfällen ramlat och slagit sig illa i ansiktet på ett år.
Bild 4 av 7Anna Shimoda Tecken Stor1 - Stoppa Pressarna

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 5 av 7Vi ser Anna och Hans Shimoda. Till höger ser vi Anna Shimoda med en blåtira.

Kändiskvinnan och journalisten Anna Shimoda skadade sig återigen i ansiktet ett halvår efter första olyckan. Då inledde Aftonbladet, enligt uppgift, till slut en utredning,
Bild 6 av 7hans anna shimoda stor3 - Stoppa Pressarna

Hasse och Anna Shimoda är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Men kanske de jobbar för hårt?
Bild 7 av 7shimoda stor7 - Stoppa Pressarna

Hans och Anna Shimoda på en kändispremiär. Maken är alltid nära sin hustru, han bryr sig verkligen om hennes väl och ve och vill inte släppa henne med blicken för ett ögonblick.

Det har varit ett minst turbulent år för den framgångsrika journalistkvinnan och hennes make som extraknäcker som DJ. Anna Shimoda har haft en extrem otur och vid inte mindre än två tillfällen – som vi känner till – skadat sig på ett mystiskt sätt.

Kollapsade mystiskt

Det började riktigt otäckt strax före sommaren. Stoppa Pressarna rapporterade om när Anna Shimoda plötsligt kollapsade under ett träningspass.