Blondinbella anklagas för okänt missbruk

Blondinbellas hektiska liv börjar ta ut sin rätt.
Hon skriver ofta om sina sömnproblem och om hur hon tar tabletter till hjälp.
Nu oroas hennes följare för att entreprenören är på väg att fastna i ett drogmissbruk.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-05-03 kl 10:15 |

ProvaPremium

Isabella Löwengrip, 28, driver flera företag och reser världen runt för att lansera framför allt sitt skönhetsföretag på nya marknader.

Hon lever hektiskt och intensivt samtidigt som hon försöker balansera det hela med sin roll som mamma åt två små barn.

Bild 1 av 6

Nu oroar sig Blondinbellas följare för att bloggerskan missbrukar insomningstabletter.
Bild 2 av 6

Blondinbella måste hantera flera företag och två små barn. Stressen gör att hon har svårt att somna.
Bild 3 av 6

Blondinbella flydde med barnen och Livvakts-Magnus efter att kriminella personer, enligt henne, sökt sig till lyxvillan på Lidingö.
Bild 4 av 6

Hampus Jarlbo levde ett lyxliv före kraschen. Han gav bland annat Blondinbella en Patek Philippe-klocka för 110 000 kronor när hon fyllde år.
Bild 5 av 6

Isabella Löwengrip var tidigare gift med Odd Spångberg som har varit ett fint stöd för exhustrun under hennes turbulenta höst.
Bild 6 av 6

Blondinbella har kritiserats för att hon flyger mycket privatjet. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har hon en romans med en gift Privatjets-Miljardär.

Hösten var synnerligen tung för Blondinbella. I samband med att hon dumpade expojkvännen Hampus Jarlbo, 28, framkom att han levt i en ekonomisk bubbla som till slut sprack.

Blondinbella och barnen tvingades fly utomlands i sällskap med Livvakts-Magnus då hon upplevde sig hotad av flera personer som Hampus Jarlbo var skyldig pengar. Kort därefter gick den tidigare pojkvännen i personlig konkurs med skulder på 35 miljoner kronor.

Som inte det var nog har hon utsatts för flera otäcka stalkers, däribland den fruktade “Kongo-mannen” som hon tvingades möta i rätten. All press på Blondinbella förutom alla företag hon måste sköta och utveckla har lett till att hon har sömnproblem. Entreprenören är ofta så uppe i varv att hon har svårt att somna och hon har vid flera tillfällen på sin blogg skrivit om det.