Blondinbellas lyxliv riskerar allt

Något är ruttet i Blondinbellas imperium.
Företagen drar på sig gigantiska kostnader.
Bloggerskan och entreprenören lever på för stor fot – matematiken går inte ihop.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-04-28 kl 10:05 |

ProvaPremium

Det är tidningen Expressen som har kartlagt Isabella Löwengrip, 28, privatekonomi och hennes företag och slutsatserna är entydiga.

Hennes livsstil är inte förenlig med inkomsterna och företagen drar på sig osunt höga kostnader som i längden riskerar hela verksamheten.

Bild 1 av 6

Blondbinbella lever på orimligt stor fot och hennes företag drar på sig gigantiska kostnader visar en kartläggning av Expressen. Ska hennes bubbla spricka?
Bild 2 av 6

Den mystiske Privatjets-miljardären är en gift man men det hindrade honom inte från att kyssa Blondinbella på en glassbar i New York, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 3 av 6

Hampus Jarlbo har levt på stor fot men nu är de goda tiderna över. Han gick in personlig konkurs med skulder på närmare 35 miljoner kronor.
Bild 4 av 6

Blondinbella tvingades gömma sig utomlands och söka psykologhjälp efter att bubblan med Hampus Jarlbo sprack.
Bild 5 av 6

Blondinbella flyger numera privatjet titt som tätt. Hennes förmögenhet eller bolagens omsättning visar att hon inte har täckning för det.
Bild 6 av 6

Blondinbella gjorde ett mystiskt blixtbesök i Doha för ett par månader sedan. Det är inte helt osannolikt att Privatjets-miljardären flög dit sin blonda älskarinna.

– Pengarna lär snabbt ta slut, säger en person med insyn i Isabella Löwengrips affärsverksamhet till Expressen.

Blondinbellas nyvunna faiblesse för att flyga privatjet är tillexempel helt orimligt och oförsvarligt dyrt i förhållande till vad hennes företag omsätter.

Nu kan det förvisso förhålla sig så att den blonda entreprenören flyger mer eller mindre gratis då hon uppges ha ett kärleksförhållande med den så kallade ”Privatjets-miljardären”, vilket Stoppa Pressarna avslöjat tidigare.