Blondinbellas kraschade totalt – med privatjet

Ett inferno utan dess like. 
Blondinbellas resa med ett privatjet blev en ordentlig kraschlandning på sociala medier. 
Följarna är både upprörda och ledsna över bloggerskans fräcka tilltag. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-03-22 kl 09:25 |

ProvaPremium

Isabella Löwengrip, 28, fick sina fiskar varma när hon åkte på en weekendresa till Qatar.

Hennes följare reagerade inte över att hon stödjer en diktatur genom sin närvaro utan det var koldioxidutsläpp från flygresan som fick ungdomarna att gå i taket.

Bild 1 av 10

Blondinbella i allvarligt haveri och det är hon själv som orsakade allt genom att åka privatjet. På nätet är det många upprörda och ledsna känslor bland följarna.
Bild 2 av 10

Om Blondinbella upplever en viss turbulens med privatplanet kan hon trösta sig med att hösten var jävligare när Hampus Jarlbos finansiella bubbla sprack med en smäll.
Bild 3 av 10

Bloggerskan tvingades fly (med flyg) och gömma sig utomlands i sällskap av barnen och Livvakts-Magnus. Hon uppgav att tungt kriminella personer jagade Hampus och henne då ex-pojkvännen var skyldig fel personer 35 miljoner kronor.
Bild 4 av 10

Det är på sista tiden som Blondinbella växlat upp sitt miljötänk (fast åt fel håll) och börjat flyga privatjet.
Bild 5 av 10

Här är det senaste inlägget från en privatjet med den blonda entreprenören ombord, i full fart mot kraschen. Många undrar om bloggerskan fått hybris?
Bild 6 av 10

Och när dramat med Hampus Jarlbo lagt sig jagades Blondinbella av den mystiske "Kongo-mannen" som hon tvingades vittna mot i domstol.
Bild 7 av 10

Inte konstigt att Blondinbella tvingades söka psykologhjälp för att överleva mentalt efter all dramatik.
Bild 8 av 10

När jakten på Blondinbella var som intensivast ryktades det att hon jagades av den ryska maffian.
Bild 9 av 10

Den här bilden från stranden i Doha retade följarna till vansinne. Ihärdiga rykten gör gällande att Livvakts-Magnus var med i det heta ökenriket Qatar men inte form av livvakt utan snarare som ett romantiskt resesällskap.
Bild 10 av 10

Livvakts-Magnus sägs numera vara avpolletterad som livvakt åt den blonda entreprenören. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna var det en incident i december som tvingade fram brytningen. Men när det gäller fröken Löwengrip går det aldrig att vara för säker. Var han möjligen med på privatplanet och tog bilderna på Bella?

Blondinbella kölhalades i sociala medier. Det blev extra ved på brasan med tanke på att hon bara ett par dagar före den famösa weekendresan hade talat om att hon ville enrollera Miljö-Greta, 16, för att få råd om hur bloggerskans företag skulle kunna drivas mer hållbart ur ett miljöperspektiv.

Men ack den som ger sig. Nu verkar Blondinbellas alla miljöspärrar ha rämnat fullständigt. Hon har vid flera tillfällen lagt upp glassiga bilder på Instagram där hon flyger privatplan – ett minst sagt rött skynke för alla de som tycker att flygresor är vår tids största problem. Man kan med fog konstatera att bloggerskan återigen orsakat ett allvarligt haveri och rent utav kraschlandat i sociala medier.