Blondinbella tvingas fly efter nya hot

Ska helvetet aldrig ta slut?
Hotbilden är för allvarlig.
Nu tvingas Blondinbella fly för livet – igen. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-05-11 kl 12:25 |

ProvaPremium

Isabella Löwengrip, 28, må ha en glamourös tillvaro med resor i privatjet, en gift miljardär som älskare och lyxvilla på Lidingö.

Men alla framgångar har en baksida för Blondinbella.

Bild 1 av 6blondinbella flykten.stor 4 - Stoppa Pressarna

Nu tvingas återigen Blondinbella på flykt. De nya lokalerna uppfyller inte säkerhetskraven och bloggerskan kan komma att bli isolerad från sina övriga medarbetare.
Bild 2 av 6blondinbella vittnade stor1 - Stoppa Pressarna

Kongomannen skickade 30 till 40 meddelanden per dag. Till slut flög han till Stockholm. Polisen grep honom utanför Blondinbellas lyxvilla.
Bild 3 av 6blondinbella vittnade stor 2 - Stoppa Pressarna

Blondinbella jagades av Kongo-mannen som var mycket intensiv.
Bild 4 av 6blondinbella psykolog stor 12 - Stoppa Pressarna

Blondinbella tvingades söka psykologhjälp under Hampus-krisen. Nu är hon återigen på flykt.
Bild 5 av 6blondinbella livvakt stor 7 - Stoppa Pressarna

Livvakts-Magnus och Blondinbella har nu brutit och bloggerskan har ett nytt säkerhets-team. De kom helt enkelt för nära varandra.
Bild 6 av 6blondinbella stalker stor5 1 - Stoppa Pressarna

Blondinbellas första stalker härjade framför allt vid hennes gamla hus. Livvakts-Magnus kunde se till att han blev gripen.

Hon förföljdes länge av en stalker som vid flera tillfällen dök upp vid hennes gamla hus. Efter flytten till lyxvillan visade sig återigen stalkern utanför Blondinbellas hus men ett rådigt ingripande av Livvakts-Magnus ledde till att polisen kunde gripa honom.

Mannen belades med kontakt- och besöksförbud men har sedan dess även synts i närheten av Blondinbellas kontor invid Stureplan i Stockholm.

Precis när Blondinbella trodde hon kunde andas ut kom nästa smäll när expojkvännen Hampus Jarlbos, 28, ekonomiska bubbla sprack. Pojkvännen hade lånat stora summor pengar och spelat på börsen men förlorat.

I början av november tvingades Blondinbella och barnen på flykt utomlands. Livvakts-Magnus följde med och skyddade den blonda bloggerskan som tvingades gå i terapi efter det kraschade förhållandet med Hampus Jarlbo och flykten utomlands.