Blondinbellas fiende stöttar efter återfallet

Hon är inte ensam i sin kamp.
Nu stöttas Blondinbella efter återfallet med alkohol.
Bloggerskan får uppmuntran av sin värsta fiende – som är nykter alkoholist.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-07-29 kl 09:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att Isabella Löwengrip, 28, tagit sig ett återfall.

Den fartfyllda bloggerskan och entreprenören var hemma på blixtvisit i Stockholm för att hämta barnen och flyga ner dem till den hyrda villan i Sainte-Maxime. Samma villa där hon bara ett par dagar tidigare myst med sin nye älskare Erik ”Sugardaddy-Erik” Selin, 52, som är vd för fastighetsföretaget Balder.

Bild 1 av 11

Nu stöttas Blondinbella efter återfallet i alkohol och stödet kommer från oväntat håll. Bloggerskan Camilla Gervide har gjort sig känd som en frän kritiker av Isabella Löwengrip men nu är hon på sin fiendes sida.
Bild 2 av 11

Odd Spångberg och Isabella Löwengrip var gifta i fyra år. De har en bra vänskapsrelation idag men Odd blev mycket besviken efter att Blondinbella ljugit om honom i "Sommar", hävdar han.
Bild 3 av 11

Blondinbella har lagt sig platt och taggar numera sin Instagram-inlägg korrekt med Sainte-Maxime och hon har därmed slutat lyxbluffa.
Bild 4 av 11

I höstas tvingades Blondinbella fly utomlands med barnen och Livvakts-Magnus under konkurshärvan med ex-pojkvännen Hampus Jarlbo.
Bild 5 av 11

Bloninbellas tillvaro präglas av halvsanningar, bluffar och inkonsekvens. Hennes privatjetsflygande möjliggörs sannolikt tack vare bloggerskans relation med "Sugardaddy-Erik".
Bild 6 av 11

Blondinbella tillbringar en månad på Rivieran och hyr ett hus för en miljon kronor. Nu spekuleras det om att det i själva verket är "Sugardaddy-Erik" som står för fiolerna och fastigheten.
Bild 7 av 11

Här är den ödesdigra lunchen där bloggerskan tog sig ett återfall.
Bild 8 av 11

Blondinbella dumpade Hampus Jarlbo så fort det stod klart att han inte bara var pank utan konkursmässig. Han gick sedermera i personlig konkurs med skulder på 35 miljoner kronor.
Bild 9 av 11

Erik Selin är miljardär och god för 26 miljarder kronor. Nu kallas han "Sugardaddy-Erik" på nätet.
Bild 10 av 11

"Sugardaddy-Erik" ligger just nu i skilsmässa från sin hustru Jennie.
Bild 11 av 11

Här är Blondinbellas fiende Camilla Gervide i sällskap med en riktig journalist. Tess Ullander arbetar på Expressen.

Det är oklart om ”Sugardaddy-Erik”, som han kallas för i Isabella Löwengrips umgängeskrets, redan är presenterad för bloggerskans barn. Men givet att allt är så pass färskt (såvitt vi vet) – Stoppa Pressarna avslöjade det spektakulära förhållandet med en åldersskillnad på 24 år i april – så får vi nästan anta att ungarna inte ännu fått träffa miljardären från Göteborg, som är god för sisådär 26 miljarder.