Blondinbellas hemliga corona-resa med Paul, 52

Här är ett par som struntar i corona-restriktionerna.
Stoppa Pressarna kan avslöja att Blondinbella och hennes pojkvän flög på lyxresa till Dubai.
En unik bild visar Paul Sundvik och Isabella Löwengrip på flygplatsen i det oljerika ökenriket.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-01-09 kl 06:25 |

ProvaPremium

MSB:s generaldirektör Dan Eliasson, 59, tvingades avgår efter sin jul- och nyårsresa till Kanarieöarna. Droppen var när Stoppa Pressarna avslöjade att toppbyråkraten varit på en vild gayfest på nyårsnatten i sällskap med två unga, slanka och blonda gaykillar utan att man höll på den sociala distansen.

Folkhälsomyndigheten och regeringen har rekommenderat att man inte ska resa om det inte är ”nödvändigt”. För Dan Eliasson var det uppenbarligen nödvändigt att resa till Las Palmas och förlusta sig.

Bild 1 av 5

Stoppa Pressarnas exklusiva bild visar att Blondinbella och Paul Sundvik struntar i Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att inte resa.
Bild 2 av 5

Blondinbella och Paul Sundvik träffades i början av sommaren och det dröjde inte länge förrän paret talade om att skaffa barn.
Bild 3 av 5

Blondinbella och Paul Sundvik har umgåtts intensivt ända sedan de blev tillsammans i början av sommaren. Nu har de myst till det i Dubai.
Bild 4 av 5

MSB:s generaldirektör Dan Eliasson gav, likhet med Blondinbella, fanken i reserekommendationerna. Han åkte till Las Palmas och festade med två unga gaykillar.
Bild 5 av 5

Här är bildbeviset på att Blondinbella och Paul Sundvik inte bryr sig om coronasmittan. Paret har myst och lyxat till det i Dubai.