Mest läst just nu:

Så parades Margaux Dietz ihop med nya kärleken

Äntligen lycklig igen.
Margaux Dietz har en ny kärlek.
Det hon inte vet är att hon parades ihop på ett planerat sätt med sin nya kille.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-01-08 kl 06:56 |

ProvaPremium

Det har varit en omtumlande tid för Margaux Dietz, 30, sedan uppbrottet från Jacob Liebermann, 35, förra året. Den populära bloggerskan och influencern har upplevts som lite rotlös och sökande.

Det hela har inte blivit enklare av att hon drogs in i ett stort bråk kring KD:s partiledare Ebba Busch, 33, efter att Margaux Dietz avslöjat att hon fått skjuts med Säpo-bilen efter en festkväll med politiker-väninnan.

Bild 1 av 4

Margaux Dietz har inte en aning men Stoppa Pressarna kan avslöja att nya kärleken Sean Canning haft ögonen på henne i flera år och att träffen med henne var arrangerad.

Bild 2 av 4

Margaux Dietz är en av Sveriges största influencers.

Bild 3 av 4

Efter separationen från Jacob Liebermann har Margaux Dietz upplevts som lite rotlös och hon har även festat lite väl hårt, enligt Stoppa Pressarnas av varandra oberoende källor.

Bild 4 av 4

Margaux Dietz barnbok sågades av recensenterna men den har ändå blivit nominerade till något slags "hitte-på-pris".

Och på tal om festkvällar så har Stoppa Pressarna fått flera tämligen bekymmersamma rapporterar om Margaux Dietz festande under coronapandemin. Bloggerskan ska ha varit på flera hedonistiska privatfester på Östermalm och väckt uppmärksamhet genom sitt beteende där.

Och inte nog med det. Nyligen blev det ett himla rabalder när Margaux Dietz kom ut med sin barnbok ”Arnold reser till Sydafrika”.

Boken kritiserades bland annat för att lille Arnold lyckades åka tur och retur till Afrika utan att träffa en enda svart person.
– Jag tror inte folk hade reagerat på samma sätt om de hade förstått att det endast är mina närmaste familjemedlemmar som är med i boken och inga externa personer vare sig på sidorna i Sverige eller i Sydafrika. Ber om ursäkt, kommenterade Margaux Dietz det hela i Expressen.