Pengar

Calle Schulmans nya liv efter krisen på stubben

Det går åt rätt håll.
Calle Schulman har rest sig från stubben och tagit tag i sitt liv.
Nu har mediemannen börjat komma på rätt köl och har till och med kunnat skaffa en liten vovve och en svindyr väska.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-06-20 kl 06:00 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen visa unika bilder där Calle Schulman, 42, äter en hamburgare på en stubbe vid Östermalmstorg. Det ter sig som att den ungdomlige adelsmannen har haft det lite motigt på sistone.

Han tvingades inte bara äta på en, för stadsdelen unik, stubbe omgiven av byggdamm i gassande stol – mediemannen nödgades även freda sina pommes frites mot en försigkommen och aggressiv fiskmås.

Bild 1 av 12

Det går åt rätt håll! Calle Schulman har tagit sig upp från stubben och börjat få ordning på tillvaron. Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att han har både en hjärtevän och en svindyr väska.
Bild 2 av 12

Calle Schulman har haft det lite motigt. Stoppa Pressarnas fotograf var med när adelsmannen åt hamburgare på en stubbe.
Bild 3 av 12

Det var inte länge sedan som Calle Schulman tvingades äta hamburgare på gatan, nu verkar dock lyckan ha vänt.
Bild 4 av 12

Calle Schulman var tvungen att skydda sin mat mot en hungrig fiskmås.
Bild 5 av 12

Calle Schulman ger måsen "onda ögat", fågeln tappar momentum och det ter sig som att mediemannen kommer kunna skydda sin föda.
Bild 6 av 12

Är det vändningen vi ser? Calle Schulman har införskaffat en liten vovve och en dyrbar väska. Det verkar gå åt rätt håll.
Bild 7 av 12

Det var full fart när Calle Schulman var ute och luftade sin fyrfota vän. Harmonin har återvänt i hans tillvaro.
Bild 8 av 12

Calle Schulman har bland annat arbetat som tv-producent.
Bild 9 av 12

Calle Schulman är en inte helt oäven debattör, han vågar stå upp för sina åsikter även om de inte alltid är comme il faut.
Bild 10 av 12

Calle Schulman är frispråkig och oblyg, därtill har han en befriande självdistans till skillnad från många andra kändisar.
Bild 11 av 12

Den här väskan är inget för vanligt folk. Enkom den absoluta medie-eliten är varse vad som gäller och det är Acne Studios tote bag för 3 400 kronor som är det hetaste du kan bära just nu. Calle Schulman manifesterar sin revansch efter hamburgardramat på stubben med hjälp av den trendiga väskan.
Bild 12 av 12

Här vandrar Calle Schulman vidare i tillvaron och Stoppa Pressarna önskar honom allt gott.

Det var lite sorgligt att betrakta Calle Schulman under hans enkla måltid. Förbipasserande Östermalmsbor visade inte heller vare sig förbarmande eller sympati – de gick förbi utan att ens bevärdiga honom med en blick.

Och givet det faktum att Calle Schulman är en kändis gör det hela mer anmärkningsvärt att man inte av ren nyfikenhet tittade efter vem det var som satt på stubben. Nu är förvisso östermalmsborna extremt vana vid kändisar.