Camilla Läckbergs attack på Örjan Ramberg

Raseriet mot Örjan Ramberg fortsätter.
Dramaten-stjärnan hudflängs i sociala medier av upprörda personer som sett SVT-dokumentären om hur Josefin Nilsson misshandlades.
En av de mest förbannade är författaren Camilla Läckberg.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2019-03-25 kl 07:25 |

ProvaPremium

Camilla Läckberg, 44, är inte bara en extremt framgångsrik författare och mångmiljonär.

Hon är även en engagerad samhällsdebattör som brinner för flera frågor, bland annat jämställdhet.

Bild 1 av 9

Camilla Läckberg är rosenrasande på Örjan Ramberg som hon kräver ska sparkas från Dramaten.
Bild 2 av 9

Författaren och hennes dotter var på plats vid ljusmanifestationen för Josefin Nilsson utanför Elverket, den teaterscen där Ramberg just nu uppträder.
Bild 3 av 9

Läckbergs kollega från "Stjärnorna på slottet" Alexander Karim skrev en debattartikel om Ramberg som författaren hyllar.
Bild 4 av 9

Camilla Läckberg har de senaste dygnet uppdaterat sitt Instagram-konto med inlägg relaterade till Josefin Nilsson sex gånger.
Bild 5 av 9

Camilla Läckberg diskuterar det rimliga i att straffa folk även socialt och inte bara rättsligt och hon hyllar indirekt de gamla tidernas straff med skampåle.
Bild 6 av 9

Camilla Läckberg lyckas även få med sig själv och resonemang kring sitt kändisskap i frågan kring Josefin Nilsson och Örjan Ramberg.
Bild 7 av 9

Örjan Ramberg med Marie-Louise Ekman som var stjärnans chef på Dramaten 2009 till 2014.
Bild 8 av 9

Örjan Ramberg var en hyllad Dramaten-skådis när han blev tillsammans med Josefin Nilsson.
Bild 9 av 9

Örjan Ramberg har, precis som Läckberg, varit med i "Stjärnorna på slottet". Dramaten-stjärnan var med 2014 tillsammans med skådespelerskan Helena Bergström, skådespelaren och sångaren Rikard Wolff, skådespelerskan Harriet Andersson och komikern Özz Nûjen.

Nu rasar hon mot Örjan Ramberg, 71, efter att hon sett dokumentären om Josefin Nilsson på SVT. I dokumentären ”Älska mig för den jag är” framgår att sångerskan, som gick bort endast 46 år gammal, misshandlades och terroriserades av Dramaten-stjärnan Örjan Ramberg.