Relation

Camilla Läckbergs skamliga erkännande kring Simon

Ett skamligt erkännande.
Nu väljer Camilla Läckberg att förklara sig.
Deckardrottningen har instruerat sin make Simon Sköld om vad som gäller.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-12-19 kl 07:54 |

ProvaPremium

Alla framgångar och miljoner till trots så ter det sig som att Camilla Läckberg 48, kämpar med sin personliga lycka. Det är många gånger vi fått ta del av berättelser som är sorgliga och många gånger hjärtskärande.

Författaren, som sålt miljontals böcker, kämpar med sin självkänsla. Det handlar ofta om hennes förhållande till sin kropp sitt utseende.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi Camilla Läckberg i blå blus, hon ser bekymrad ut. Till höger ser vi Simon sköld och Camilla Läckberg.

Simon Sköld stöttar sin hustru som är mycket upprörd över Guillous senaste spya.
Bild 2 av 6Camilla Läckberg - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg är god för hundratals miljoner och det har givit henne både självförtroende och integritet. Hon tvekar inte att dumpa en vän.
Bild 3 av 6Till vänster i bild ser vi en allvarsam Camilla Läckberg. Till höger i bild ser vi Simon Sköld i smoking och Camilla Läckberg bredvid honom i en transparent svart klänning.

Camilla Läckberg avslöjar anledningen till att hon väljer att göra slut och bryta upp. Maken Simon Sköld reagerar med oro och ångest.
Bild 4 av 6camilla lackberg sa rik ar hon 6 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg och Leif GW Persson har bråkat mycket genom åren. På sistone har de bägge emellertid försonats.
Bild 5 av 6camilla lackberg sa rik ar hon 1 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg är Sveriges mest framgångsrika författare.
Bild 6 av 6martin melin raddade liv stor4 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg hade tidigare en relation med Martin Melin som numera är riksdagsledamot.

Nu kommer Camilla Läckberg med ännu en pusselbit till sitt anfäktade psyke. Författaren kallar det själv ett ”skamligt erkännande”.

Existerar inte hos Simon

Som bekant är den kvinnliga författaren och entreprenören ofta väldigt flitig med sina sociala medier. Alla hennes följare får ta del av hennes liv och tillvaro och många gånger är maken Simon Sköld, 35, en självklar del av hennes vardag,

Desto mer sällan får vi se henne i Simon Skölds flöde. Nu förklarar Camilla Läckberg varför hon inte tycks existera i MMA-fighterns sociala medier.