Relation

Camilla Läckbergs tunga bakslag i äktenskapet

Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har råkat ut för ett tungt bakslag i äktenskapet.
Nu berättar Deckardrottningen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-10-25 kl 06:53 |

ProvaPremium

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, och MMA-profilen Simon Sköld, 35, gifte sig i juni 2017. Parets kärlek har alltid stått sig stark och man har inte brytt sig om pikarna om att Simon skulle vara något slags ”toyboy” till den 13 år äldre författaren.

De bägge har alltid varit noga med att maxa relationen och kärleken – något som inte minst visade sig när de bägge gifte sig. Man hade bjudit in kändisvänner och familj till en stor fest – väl på plats blev gästerna varse att det i själva verket var en bröllopsfest.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi Camilla Läckberg i blå blus, hon ser bekymrad ut. Till höger ser vi Simon sköld och Camilla Läckberg.

Simon Sköld stöttar sin hustru som är mycket upprörd över Guillous senaste spya.
Bild 2 av 6camilla lackberg nyheter - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg är god för hundratals miljoner men barnen får inte njuta av rikedomen.
Bild 3 av 6camilla lackberg sapasatsning viaplay 3 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg har gjort tv-serien ”Lyckoviken” för Viaplay, vilken sänts i fyra säsonger.
Bild 4 av 6camilla lackberg sapasatsning viaplay 2 - Stoppa Pressarna

Läckberg är en av landets absolut främsta författare och har sålt över 31 miljoner böcker nationellt och internationellt. Privat så lever hon med MMA-fightern Simon Sköld.
Bild 5 av 6camilla lackberg sa rik ar hon 2 - Stoppa Pressarna

Hon är idag den levande svensk som sålt flest böcker, bara slagen av Astrid Lindgren, Stieg Larsson och Henning Mankell.
Bild 6 av 6namnlos design 22 - Stoppa Pressarna

Camilla Läckberg i en rafflande tungtango med Simon Sköld under "Let´s Dance". Det går inte att ta miste på att kärleken finns där.

En dryg vecka efter själva bröllopet blev paret lagligen vigda. Då slog man till och utväxlade löftena om trohet och evig kärlek under en vigsel i New York.

– Vi hade ceremonin förra lördagen men det är inte förrän i dag det blev på riktigt! I dag klockan 13:00 så gick vi in i Svenska kyrkan i New York och blev vigda på det bindande sättet, så glad att på en vecka få in två bröllop med samma person. Man och hustru och galet lyckliga, skrev Camilla Läckberg då på Instagram, rapporterar Expressen.