Mest läst just nu:

Carina Berg hemlös efter hastiga uppbrottet

Krisen djupnar.
Nu är Carina Berg hemlös efter det smärtsamma uppbrottet.
Maken Erik Berg står fast vid beslutet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-11-18 kl 06:21 |

ProvaPremium

Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 31, brukar ofta få epitetet ”Sveriges mest harmoniska kändispar”. Men det är ingen hemlighet att paret ofta har tunga perioder i tillvaron.

Frågan är om det någon gång varit så här illa – nu är programledaren för Kanal 5 hemlös efter det hastiga uppbrottet.

Bild 1 av 6

Carina Berg är hemlös efter det hastiga uppbrottet. Programledarens make Erik Berg har inte backat en tum och beslutet är oåterkalleligt.

Bild 2 av 6

Carina Berg är gravid och har dessutom lille Otto Berg att ta hand om.

Bild 3 av 6

Carina och Erik Berg är Sveriges mest harmoniska kändispar. De är även trendiga vilket Erik Bergs frisyr indikerar.

Bild 4 av 6

Carina Berg driver runt på gatorna i Vasastan i Stockholm.

Bild 5 av 6

Här har programledaren lyckats få sällskap.

Bild 6 av 6

Erik Berg gav upp miljoner och lämnade Köpenhamns FC för sin hustrus skull.

Carina Berg och hennes fotbollsspelande make agerar emellanåt tämligen impulsivt. Inte minst det faktum att Erik Berg avstod från miljontals kronor för att kunna flytta till Stockholm illustrerar graden av känslostyrda beslut som präglar parets relation.

Erik Berg bröt avtalet med den internationella storklubben FC Köpenhamn och valde ett betydligt mer modest kontrakt med Djurgårdens IF – alltför att komma nära sin älskade Carina.

Och det spontana agerandet från kändisparets sida har fortsatt. De slog till och köpte ett fallfärdigt hus i Stockholms skärgård – trots att de båda uppenbarligen har tummarna centralt placerade mitt i handen – de är helt ohändiga och har i det närmaste problem med att knyta sina skor.

Nu löste sig renoveringsmardrömmen bra då Carina Berg lyckades få Kanal 5 att producera en hel realityserie kring parets vedermödor vilket innebär att de får proffshjälp med att renovera sitt drömhus.

Det kan emellertid bli ett obehagligt uppvaknande kring renoveringsprogrammet ”Bergs drömkåk” då Skatteverket kan ha skarpa synpunkter på en eventuell förmånsbeskattning givet det faktum att paret tar emot hjälp som är värd miljontals kronor.

Carina och Erik Bergs spontana aktioner är dock fler än så. Nyligen bröt man upp från sin lägenhet och köpte en ny – man slog till på ett renoveringsobjekt, i strid med vad man hade föresatt sig, men Erik Berg står fast vid beslutet och affären är genomförd.
– Det har vi tummat på att vi inte ska köpa, berättade Carina Berg tidigare i podcasten ”Gynning & Berg – hittar sig själva”, rapporterar Expressen.

Och inte nog med det – nu tvingas de bägge trendkänsliga kändisarna lämna sin våning innan de får tillträde till sitt nya boende.

Det här innebär att en höggravid Carina Berg är hemlös samtidigt som hon måste ta hand om lille Otto Berg som inte ens har fyllt ett år.
– Det är alltså ett glapp på tre veckor där hela vårt bohag och hela vår familj ska flyta runt någonstans, säger Carina Berg i podcasten.

Hur paret ska lösa hemlösheten vet man ännu inte, det kan bli så att familjen tvingas bo på hotell men med tanke på att man har ett spädbarn vill programledaren ha tillgång till ett litet kök.