Kärlek

Carina Bergfeldts kärleksrevansch efter svåra perioden

Äntligen lyckliga tillsammans.
Carina Bergfeldt har haft det riktigt kämpigt med maken Jesper.
Nu berättar hon om sin kärlek.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-23 kl 16:45 |

ProvaPremium

Carina Bergfeldt, 42, är en sällsynt mångbegåvad journalist. Hon gjorde en blixtkarriär på Aftonbladet där hon blev en av tidningens tyngsta kriminalreportrar samtidigt som hon alltid lyckades förmedla någon form av hopp i sina texter.

Det dröjde inte länge förrän hon värvades till SVT som korrespondent i Washington D.C. och väl på plats i USA så bevisade hon att hon är som klippt och skuren även för tv-mediet.

Bild 1 av 9Till vänster ser vi en leende Carina Bergfeldt i en blå sammetsklänning, till höger ser vi Carina Bergfeldt i en lila sidenklänning och invid henne står maken Jesper Zølk i en mörk kostym, han bär vit skjorta.

Nu berättar Carina Bergfeldt om sina insikter efter den tunga tiden med maken Jesper Zølk.
Bild 2 av 9

Carina Bergfeldt är öppen med det mesta på sina sociala medier. Det är otroligt att hon hinner med dem med tanke på hur mycket hon har att göra på sitt jobb.
Bild 3 av 9

Carina Bergfeldt försökte länge bli gravid, och tycker inte att man ska fråga folk "när de ska skaffa barn" då det kan riva upp sår.
Bild 4 av 9

När Carina Bergfeldt flyttade hem till Sverige gjorde hon det som nygift och med en baby i magen. I dag har paret den treårige sonen Hamilton.
Bild 5 av 9

Carina Bergfeldt var USA-korrespondent för SVT i 3,5 år.
Bild 6 av 9

Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".
Bild 7 av 9

När Jill Johnson medverkade i "Carina Bergfeldt" i SVT berättade sångerskan hur hon blev uppraggad av psykologen Mattias.
Bild 8 av 9

Carina Bergfeldt har självklart vunnit Stora Journalistpriset.
Bild 9 av 9

Carina Bergfeldt gjorde ingen succé i "På spåret" och det måste ha känts plågsamt att bli så kritiserad efter att ha byggt upp ett rykte om att vara en vetgirig och mycket kunnig journalist.

Med sin gladlynta och pedagogiska förmåga i rutan trollband hon tittarna och Carina Bergfeldt förmådde bevaka en mängd olika företeelser i USA, inte minst storpolitik.

Utklassade Skavlan

Hennes tv-begåvning var så stor att cheferna på SVT insåg att hon var lämpad för en egen talkshow. Carina Bergfeldt ”vikarierade” en säsong för Fredrik Skavlan, 55, men det visade sig att hennes tittarsiffror utklassade norrmannens som efter alla år i rutan börjat gå på någon form av tomgång.