Relation

Jenny Strömstedt anklagad för mobbning av Niklas

Otäcka anklagelser.
Nu hävdas att Jenny Strömstedt trycker ned sin make.
Niklas Strömstedt påstås inte vara en riktig man.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-23 kl 10:53 |

ProvaPremium

Jenny ”Jempa” Strömstedt, 50, är en av TV4:s absolut största stjärnor. Hon tippas allmänt bli den som tar över ”drottningkronan” på TV4 efter att Malou von Sivers, 69, drar sig tillbaka.

På sistone har Jenny emellertid hamnat lite i blåsväder då hon öppet gått ut och försvarat skandalprogrammet ”Naked attraction”. Programledaren var ovanligt rakryggad när hon talade sig varm för nakenprogrammet.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi en kortklippt och bekymrad Jenny Strömstedt i stora glasögon, hon bär en rutig utanpåskjorta och ser bekymrad ut. Till höger ser vi Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt, de är båda svartklädda och ser ledsna ut.

Jenny Strömstedt är som två olika personer, enligt ögonvittnen.
Bild 2 av 10

Det var TV4:s programdirektör Viveka Hansson som sparkade "Arga snickaren". Hon är känd för sina hårda nypor som både Anders Pihlblad och Tilde de Paula har fått känna på.
Bild 3 av 10

Den så kallade "Jenny-mannen" är fortfarande på fri fot, trots att det gått drygt tre år sedan han överföll Jenny Strömstedt oprovocerat.
Bild 4 av 10

Jenny Strömstedt berättade i sin uppmärksammade krönika i juni 2019 om när hon överfölls av den så kallade "Jenny-mannen".
Bild 5 av 10

Jenny Strömstedt har tidigare varit utsatt för obehag när hon blev angripen av den så kallade "Jenny-mannen" och nu får hon även elaka meddelande om maken Niklas.
Bild 6 av 10

Stoppa Pressarna nominerades till Stora Journalistpriset efter alla avslöjanden kring den otäcke "Jenny-mannen".
Bild 7 av 10

Jenny och Niklas Strömstedt hör till Sveriges mest kända par.
Bild 8 av 10

Det gäller att Jenny Strömstedt håller sig väl med med stenhårda chefen Viveka Hansson på TV4. Det är tuffa betingelser på den kommersiella familjekanalen.
Bild 9 av 10

"Det var det mest smärtsamma jag har gjort" säger programledaren.
Bild 10 av 10

Niklas Strömstedt fanns naturligtvis vid Jennys sida efter den dramatiska händelsen när hon svimmade i direktsändning.

Hennes integritet har dock slagit tillbaka lite mot henne och på sistone har Anders Pihlblad, 54, seglat upp som en favorit att efterträda Malou von Sivers i hennes stjärnroll. Stoppa Pressarna kunde nyligen visa unika bilder när Pihlblad satt i tuffa förhandlingar med programdirektör Viveka Hansson, 55, under en diskret middag i Visby.