Carina Bergs tårar efter beslutet med maken

Insikten slår henne med full kraft.
Beslutet med maken Erik Berg var tvärtemot deras löfte till varandra.
Carina Berg kan inte hålla tillbaka tårarna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-02-23 kl 19:59 |

ProvaPremium

Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 32, väntar sitt andra barn.

Kärlekssagan med programledaren och fotbollsstjärnan är bland det vackraste vi just nu kan uppleva i svensk offentlighet – men allt är inte så enkelt som det kan te sig på ytan.

Bild 1 av 4

Carina Berg kan inte hålla tillbaka tårarna när insikten drabbar henne med full kraft. Hon och maken Erik Berg bröt löftet till varandra.
Bild 2 av 4

Carina Berg väntar sitt andra barn tillsammans med maken Erik.
Bild 3 av 4

Carina Berg har ryckt upp Erik Berg från fotbollsstilen och gjort honom riktigt kreddig. Han triumferade som Sveriges bäst klädda man och såg till, med understöd från hustrun, att skaffa sig en riktigt trendig frisyr till galan.
Bild 4 av 4

Här är Carina Bergs och Erik Bergs blivande våning. Känslorna tog över när Carina Berg såg hur fint det blir, hon började gråta.

Carina Berg och hennes fotbollshunk till make tycks hysa en inneboende förmåga att fatta drastiska och inte alltid genomtänkta beslut även när det kommer till väldigt stora avgöranden som måste ske.

Vi minns alla hur de bägge köpte ett jättelikt hus i Stockholms skärgård – det var bara ett litet problem – den en gång i tiden så pampiga skärgårdsvillan var ett veritabelt ruckel.

Nu löste det sig på bästa sätt trots allt då den fiffiga Carina Berg såg till att det blev ett populärt tv-program på Kanal 5 med ”Bergs drömkåk” där professionella hantverkare hjälpte kändisparet, även om de trots allt fick slita en hel del själva.

Dessutom kan paret räkna med skattemässiga konsekvenser på den omfattande renoveringen som bekostats av Kanal 5.