Jenny Strömstedts nya frisyr förbryllar följarna

Är det fruktan eller åren som gått som ligger bakom?
Jenny Strömstedt har radikalt förändrat sitt utseende.
Nu spekuleras det om det är rädsla för den våldsamme ”Jenny-mannen” som ligger bakom eller det enkla faktum att programledaren börjar närma sig den övre medelåldern som är orsaken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-02-17 kl 18:53 |

ProvaPremium

Hon har precis kommit ur en omtumlande tid, men skräcken blir hon inte av med. Jenny Strömstedt, 48, överfölls oprovocerat av den efterspanade ”Jenny-mannen” som ännu inte gripits – nu har programledaren radikalt förändrat sitt utseende.

På nätet spekuleras nu om det spektakulära stilbytet är ett sätt att lura våldsmannen.

Bild 1 av 9

Jenny Strömstedts nya frisyr förbryllar följarna. Är den ett utslag av ålder eller försöker hon lura våldsverkaren "Jenny-mannen"?
Bild 2 av 9

Jenny Strömstedts krönika i Expressen startade bluffspekulationer. Efter ett halvårs intensivt arbete kunde Stoppa Pressarnas grävgrupp återupprätta programledarens heder. Nu har dock nya uppgifter om "polisanmälan" börjat strömma in och Stoppa Pressarnas grävgrupp har återigen inlett en granskning.
Bild 3 av 9

Jenny Strömstedt svimmade otäckt i direktsändning strax före sommaren. Orsaken är oklar.
Bild 4 av 9

Det spekuleras om att Jenny Strömstedt förändrat sitt utseende för att undkomma den så kallade "Jenny-mannen" som polisen ännu, trots två års spaningar, inte har lyckats gripa.
Bild 5 av 9

Här visar Jenny Strömstedt sin utseendeförändring.
Bild 6 av 9

Programledaren slog till och skaffade en så kallad Offentlig sektor-frisyr.
Bild 7 av 9

Jenny Strömstedts nya look är inte helt ovanlig bland kvinnor i högre medelåldern.
Bild 8 av 9

Den tidigare centerledaren Maud Olofsson har en frisyr som påminner om Jenny Strömstedts.
Bild 9 av 9

På nätet finns till och med en hyllningssajt till kvinnor med "Offentlig sektor-frisyr".

Stoppa Pressarna har i ett flertal artiklar berättat om polisens jakt på den så kallade ”Jenny-mannen”. Efterspaningarna har ännu inte lett till något gripande och trots att Stoppa Pressarna utfäst en belöning på 250 000 kronor är jakten fortfarande resultatlös – polisen har inga konkreta spår att gå på.

Till sommaren blir det två år sedan som Jenny fick motta ett kraftfullt knytnävsslag över njuren. Programledaren cyklade på Skeppsbron när våldsverkaren oprovocerat slog Jenny Strömstedt samtidigt som han skrek ”hora”.