Carolina Gynning förgiftad av groda på Ibiza

Ett drama mitt i nöden.
Carolina Gynning fick i sig grod-gift från Amazonas under sin vistelse på Ibiza.
Skånskan spydde okontrollerat men uppnådde ändå ett inre lugn.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-07-13 kl 18:37 |

ProvaPremium

Carolina Gynning, 41, befinner sig just nu på Ibiza i ett ambitiöst försök att gå vidare från det spruckna förhållandet med Viktor ”Hippie-Viktor” Philipson, 34, något som Stoppa Pressarna har rapporterat om.

Efter att hon blev dumpad av Viktor har skånskan varit nedbruten av sorg och ruelse. Hon har försökt dränka sina sorger i rosévin på den spanska party-ön, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om.

Bild 1 av 6

Carolina Gynning fick i sig gift från en sydamerikansk groda på Ibiza. Skånskan spydde okontrollerat, men kände ändå ett lugn efteråt.
Bild 2 av 6

Carolina Gynning inledde sin vistelse på den spanska party-ön med att försöka dränka sina sorger i rosévin.
Bild 3 av 6

Efter rosé-racet bytte skånskan strategi och försökte istället sig på en djungel-ritual som kom att innebära att grodgift injiceras direkt in i kroppen.
Bild 4 av 6

Stoppa Pressarna har gjort en unik kartläggning av Carolina Gynnings kärleksliv och det är ingen rolig läsning.
Bild 5 av 6

För Carolina Gynning väntar nu en tung sommar i ensamhet, hon är beredd att prova allt, till och med injektioner med grodgift, för att försöka komma vidare.
Bild 6 av 6

Carolina Gynning delar faiblessen för en andlig hippie-kultur tillsammans med Viktor Philipson, det bidrog till att hennes förälskelse blev så djup och sårbar med arvtagaren och miljonärssonen.

Men den spirituellt inriktade konstnären genomgår även en andlig ritual i syfte att ”rena” sig från nesan över att återigen bli övergiven i ett förhållande – Carolina Gynning har en tragisk resumé när det kommer till pojkvänner; hon blir lämnad gång på gång, vilket Stoppa Pressarna redovisat i en unik kartläggning.