Samliv

Carolina Gynnings desperata orgasmjakt

Hon har varit modell av det mer lättklädda slaget och missbrukat både alkohol och narkotika.
När hon ”låstes” in i ”Big Brother”-huset blev det hennes räddning. Hon vann ”Big Brother”, blev skandaldrottning och fri från drogerna.
Idag driver Carolina Gynning ett affärsimperium – och är lika frispråkig som alltid.
– Om jag inte får orgasmer blir jag surare och får mer ångest, säger hon.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-07-18 kl 06:01 |

ProvaPremium

Den som varit i Moskva eller St Petersburg har säkert lagt märke till dem.

Snygga tjejer som rattar dyra bilar, ofta med en smal Vogue-cigarett i ena handen, den andra på ratten och den dyraste telefonen av senaste modell fastklämd vid örat med hjälp av axeln.

Bild 1 av 5

Carolina Gynning har ett schema som är späckat som aldrig förr. Tidigare i somras fick hon gå på röda matten under filmfestivalen i Cannes när Ruben Östlunds film ”Triangle of Sadness” vann Guldpalmen. Mitt i allt jobb måste hon bli tillfredställd sexuellt.
Bild 2 av 5

Mångsysslerskan Gynning spelar i filmen ”Ludmilla”, som är flickvän till en rysk oligark.
Bild 3 av 5

Ruben Östlunds film har biopremiär i höst och där spelar även bland andra Woody Harrelson.
Bild 4 av 5

Carolina Gynning medverkar även i kommande på ”Stjärnorna på slottet”. Hon berördes starkt av de andra deltagarnas berättelser.
Bild 5 av 5

Förutom allt jobb, så är Carolina trebarnsmor och har ett passionerat förhållande med pojkvännen Viktor Philipson.

De parkerar på trottoaren utanför lyxkrogen, om det inte finns plats där, så ställer de bilen på gatan. När de går ut ser man att de bär det dyraste och allra senaste modevärlden har att erbjuda.

Inne på krogen beställer de efter priset uppifrån på menyn medan de väntar på sin oligark-, bandit- eller korrupte tjänsteman-pojkvän eller älskare.

Om man inte vet någonting om Carolina Gynning och ser henne första gången på något ställe där rika ryssar gillar att bränna pengar som franska rivieran, London, Sochi eller Dubai skulle hon kunna tas som en av ovan nämnda.

Carolina Gynning, 43, har dock vandrat en lång väg sedan tiden med hasch, butangas, lim, kokain, modellandet av det billigare slaget och skandalrubriker.