Carolina Gynnings grymma hämnd på Viktor

Hämnden är ljuv.
En bedrövad Carolina Gynning ger nu igen på ”Hippie-Viktor”.
Skånskan är djupt bedrövad efter dumpningen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-06-11 kl 16:58 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Viktor ”Hippie-Viktor” Philipson, 34, dumpat sin flickvän Carolina Gynning, 41, efter drygt ett års förhållande.

Paret gick ut med sin kärlek på Unicef-galan i maj förra året. Ett par veckor dessförinnan hade Stoppa Pressarna avslöjat att konstnärinnan återigen funnit kärleken ett drygt år efter att hon blivit dumpad av dåvarande sambon Alexander Lydecker, 39.

Bild 1 av 8

Stoppa Pressarna kan avslöja Carolina Gynnings iskalla hämnd på ex-pojkvännen Viktor "Hippie-Viktor" Philipson.
Bild 2 av 8

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att det är slut mellan Carolina Gynning och Viktor Philipson.
Bild 3 av 8

Rikemanssonen Viktor Philipson är en avslappnad typ som till slut tröttnade på Gynnings temperament och självcentrering.
Bild 4 av 8

Carolina Gynning blev även dumpad av sin tidigare sambo Alexander Lydecker, hon var en bruten person i över ett år efter separationen.
Bild 5 av 8

Den här bilden finns inte längre på Carolina Gynnings Instagram. Hon har rensat bort alla bilder på den tidigare pojkvännen.
Bild 6 av 8

Paret var djupt förälskade och på bilden till höger är Carolina Gynning på Ibiza med Viktor. Nu tvingas hon resa själv till den spanska partyön.
Bild 7 av 8

Bilden till höger är från midsommar förra sommaren, den har Gynning rensat bort nu.
Bild 8 av 8

Längst ner till vänster finns det en bild på "Hippie-Viktor". Gynning har missat tre bilder efter att ha raderat pojkvännen från året som gått.

Skånskan kom snabbt att bli intensivt förälskad i rikemanssonen Viktor Philipson och hon gav uttryck för sina känslor till alla som ville lyssna.
– Det är typiskt Carolina, hon är antingen på eller av. Hon kan vara rätt intensiv, jag vet att Viktor blev rätt charmad av den egenskapen i början men till slut tyckte han att det blev jobbigt, hon blev helt enkelt ”för mycket”, säger Stoppa Pressarnas källa.