- Senaste nytt från kändispressen

Carolina Neuraths nya affär efter otroheten

Hon hann knappt skilja sig förrän det var dags.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja Carolina Neuraths nya affär.
Grannarna observerade SVT-stjärnan i tvättstugan och då sprack hemlighetsmakeriet.

Stoppa Pressarna kunde i höstas avslöja sanningen bakom Carolina Neuraths, 35, bittra skilsmässa från den profilerade och extremt framgångsrike varumärkesexperten och kungavännen Niclas Engsäll, 45.

SVT-stjärnan som nyligen gick från ”Morgonstudion” till en roll som programledare i ”Ekonomibyrån” på statstelevisionen hade varit otrogen mot sin make upprepade gånger.

 

 • Carolina Neurath hann knappt avsluta sin otrohet mot ex-maken Niclas Engsäll innan hon genomförde en ny affär.

 • Hit har Carolina Neurath flyttat efter den bittra separationen från Niclas Engsäll.

 • Kort efter att skilsmässan beslutats var det en bedrövad SVT-stjärna som sökte stöd och tröst hos en av de få väninnor som valt att stanna kvar.

 • Carolina Neurath lämnade "Morgonstudion" efter otroheten, numera är hon programledare i "Ekonomibyrån".

 • Carolina Neurath har det tungt just nu.

 • SVT-stjärnans nya bostad är betydligt mer modest än den förra.

 • Carolina Neurath bor kvar på Östermalm men inte lika centralt som tidigare, å andra sidan har hon närmre till SVT nu.

 • Huddingetjejen Carolina Neurath duger inte längre åt Östermalmssocieteten efter otroheten mot ex-maken Niclas Engsäll. Nästintill samtliga i klicken runt paret har valt sida, och det är den försmådde kungavännen Niclas Engsäll som får sympatierna.

 • Carolina Neurath fördriver sina dagar i ensamhet.

 • Carolina Neurath kunde inte motstå Emil "Hipster-Emil" Persson, det blev hennes fall.

 • När Carolina Neurath blev varse "Hipster-Emils" lite experimentella livsstil dumpade hon älskaren.

 • Neurath är så nyinflyttad att hon inte riktigt fått skylten på plats.

 • Magnus Uggla köpte Carolina Neuraths gamla lyxvåning på Linnégatan på Östermalm.

 • Niclas Engsäll kunde inte tolerera otroheten och lämnade sin hustru efter att Carolina Neurath erkänt sitt svekfulla handlande. Bilder: TT, Instagram, SVT och Stoppa Pressarna

Det var journalisten och underhållaren Emil ”Hipster-Emil” Persson, 35, som förförde den forna Huddinge-tjejen Carolina Neurath. Deras ystra parningsdans inleddes redan då SVT-stjärnan var höggravid och gästade småländske Emil Perssons succépodcast ”Fördomspodden”.

LÄS MER: Jimmie Åkessons ex-sambo gör polisanmälan

I avsnittet med Neurath blir stämningen påfallande snabbt familjär och därtill väldigt intim. ”Hipster-Emil” ger nästintill ett sexfixerat intryck även om han skickligt balanserar på den politiskt korrekta sidan, samtidigt som hans milda småländska bidrar till att dämpa laddningen i de explicit erotiska frågorna.

Efter Neuraths medverkan fortsatte de bägge att hålla kontakt. Under en semester i Sydafrika med maken började Carolina Neuraths och Emil Perssons konversation att ändra sig till något betydligt mer farligt – nu blev det plötsligt väldigt hett i telefon och paret gav uttryck för en ny grad av sensualism som man inte kunnat skönja i inledningen av deras utbytande av textmeddelanden.

Väl återkommen i Sverige, efter att Carolina Neurath och hennes stilige make köpt ett hus i Sydafrika, kunde hon inte längre stå emot. Kättjan, åtrån och längtan efter Emil Persson blev alltför påtaglig.

Den prisbelönta journalisten och succéförfattaren gav sig hän och gick till sängs med ”Hipster-Emil” som tycks hysa en närmast magnetisk förmåga att lägra vackra kändiskvinnor om man ska tro på de rykten som omger den inte alltför reslige småstadskillen.

LÄS MER: Toppjuristen Göran Lambertz häktad som misstänkt för våldtäkt av ung student

Men Emil har något, han har en intensiv närvaro, ett par hundlika sammetsögon och inte minst sin charmiga småländska svada med lite lagom problem med att utala ”r” långt fram i munnen och med hjälp av tungspetsen.

I övrigt tycks ”Hipster-Emil” dock behärska sin tungmuskulatur till fulländning då han vid åtminstone två tillfällen hade sex med Carolina Neurath.

Niclas Engsäll blev varse otroheten efter att han konfronterade sin vackra och framgångsrika hustru. Den dynamiske varumärkesexperten med den stålblå blicken reagerade över att Carolina Neurath ägnade så mycket tid åt sin telefon, samtidigt som hon var ovanligt noga med att han inte skulle få en skymt av den.

Niclas Engsäll nosade upp bedrägeriet och ställde Neurath mot väggen (bildligt talat) en kväll efter att de varit på en gala späckad med andra kändisar och societetspersoner. Carolina Neurath föll till föga och erkände – då var hennes öde beseglat.

LÄS MER: Magnus Ugglas nya lyxvåning på Östermalm

Niclas Engsäll må vara en ytterst skicklig yrkesman med koll på de senaste trenderna, men han är en sammansatt person då han samtidigt bär på gamla ädla och ridderliga värderingar, likt en kavalleriöverste vid förra sekelskiftet.

Han kan icke acceptera otrohet, då är hans gräns passerad och hans förtroende förbrukat. Niclas Engsäll såg ingen annan utväg än att skilja sig från sin vackra hustru som under parets pampiga bröllop, inför gud, hade lovat att vara honom trogen till dess att döden skiljde dem åt.

För Carolina Neurath är tillvaron som frånskild naturligtvis tung. Flera personer ur societeten i Östermalm har tagit avstånd från henne efter sveket mot Niclas Engsäll som länge varit en väl sedd person i de finare kretsarna, inte minst tack vare sin kungliga koppling – hans ex-hustru Andrea Brodin, 44, är en av kronprinsessan Victorias, 43, absolut närmaste väninnor.

LÄS MER: Bilderna som visar en ensam Alexandra Zazzi utan nya kärleken

Carolina Neurath syns nu ofta ströva runt ensam på Östermalm, till synes utan mål och mening. Stoppa Pressarnas flerfaldigt prisbelönte och internationellt uppmärksammade fotograf har även fångat SVT-stjärnan på illustrativa bilder där den framgångsrika programledaren suttit helt ensam och övergiven i en hotellobby.

För Carolina Neurath har även skilsmässan också inneburit en del praktiska problem. Hon har tvingats genomföra två affärer i största hemlighet.

Nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja att artisten Magnus Uggla, 66, har köpt hennes och makens lyxvåning på Linnégatan i Stockholm.

Sångaren ska enligt uppgift ha betalat 24 miljoner kronor för den 185 kvadratmeter stora och spektakulära vindsvåning med inte mindre än tre balkonger (varav två i söderläge), bastu, öppen spis, bubbelpool och en avancerad ljudanläggning som löper genom hela bostaden och dess tre sovrum.

LÄS MER: Paolo Roberto lämnar Sverige efter sexdomen

Parallellt med affären med Uggla har Neurath även varit tvungen att skaffa ett eget boende och nu kan Stoppa Pressarna avslöja att den framgångsrika SVT-stjärnan blir kvar på Östermalm – trots utfrysningen från det gamla tjejgänget. Carolina Neurath har köpt en 98 kvadratmeter stor lägenhet med bekvämt gångavstånd till SVT.

Våningen ligger lite mindre centralt och längre från Stureplan än stjärnans tidigare boende men det är ändå en toppadress inte långt från den park där Neurath sökt tröst hos en av de få trogna väninnor hon har kvar efter otrohetsskandalen, vilket Stoppa Pressarna har kunnat visa bilder på.

Carolina Neuraths nya våning ligger i ett hus som byggdes 1939 och i området där hon bor är det vanligt med flerbostadshus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1930-talet. Hennes nya bostad ligger cirka fem minuters gångväg från vattnet och närmsta grönområde är vid Karlaplan som ligger cirka två minuters gångväg från adressen.

LÄS MER: Yogaguru på Östermalm anklagas för att ha utnyttjat kändisar och societetskvinnor

Carolina Neurath betalade 12 miljoner kronor och det var Stockholms mest exklusiva mäklarfirma, Lagerlings, som skötte försäljningen. Ansvarig mäklare var Anne-Cathrine Arph, 65, vars dotter Veronica Arph, 39, är en av prinsessan Madeleines, 38, närmaste väninnor.

Carolina Neutraht har velat ligga lågt med sin nya bostadsaffär, hon är en privat person och dessutom har hon gått igenom en smärtsam skilsmässa. Men grannarna har dock inte kunnat undgå att se den blonda och bildsköna kändisen.
– Jag såg henne en dag vid tvättstugan, först kunde jag inte placera henne men sen kom jag ihåg era artiklar och då sa det ”klick”, berättar en granne, för Stoppa Pressarna.

LÄS MER: Så försöker Ebba Busch sopa igen spåren i polisutredningen mot henne

Förhoppningen är nu att Carolina Neurath ska få lugn och ro i sin tillvaro med sitt nya boende, det är henne väl unt efter den turbulenta tid hon gått igenom.

LÄS MER: Första bilden på drottning Silvias otäcka skada
LÄS MER: Meghan Markle uppges ha bevis för sina rasistanklagelser
LÄS MER: Carina Bergs stora babylycka och det ovanliga namnet på nytillskottet överraskar

VI AVSLÖJAR: Grannen kom på SVT-stjärnan i tvättstugan!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Carolina Neuraths nya affär efter otroheten

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Finansministerns hemliga njutning efter budgeten

Hon kämpar och hon gör det bra.
Stoppa Pressarna fick en pratstund med Magdalena Andersson när hon pustade ut efter budgetslitet.
Finansministern fick lite välförtjänt vila och lite hemlig njutning.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Tom Hanks son anmäld för kvinnomisshandel

EXTRA:

Filmstjärnan dras in i skandalen!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Bianca Ingrosso attackerad av främmande kvinna på stan

EXTRA:

Angreps mitt framför chockade flanörer!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Christina Schollins kärleksförklaring till maken

EXTRA: "Det är stort, mäktigt och fantastiskt!"

Svenskt

Härliga kärlekslyckan för Karl Fredrik på Österlen

EXTRA: "Solen värmer extra gott och livet leker!"

Svenskt

Emilio Ingrosso stöttas av kriminella kändisar

VI AVSLÖJAR: Hemliga listan med namnen som överraskar!

Blondinbellas stora oro för pojkvännen

VI AVSLÖJAR:

Pauls mystiska beteende vid krismötet!

Inkräktare tvingade sig in hos Bianca Ingrosso

EXTRA: "Jag fick putta ut honom och polisen kom!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Finansministerns hemliga njutning efter budgeten

VI AVSLÖJAR: Magdalena Andersson påkommen mitt i city!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Göran Lambertz flickvän i jättebråk med andra kvinnan

VI AVSLÖJAR:

Raseriet efter toppjuristens otrohet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Så påverkas Filip Lamprecht av skadan i "Let's Dance"

EXTRA:

Det gick för hett till med danspartnern Linn!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Emilio Ingrossos ekonomiska svek mot sin mamma

VI AVSLÖJAR: "Hon bara gråter och gråter!"

Blondinbella om sitt svåra drogmissbruk

EXTRA: "Funderade på om jag ens ska leva!"

Casper Janebrinks otrohetsaffär avslöjad

EXTRA: "Det är aldrig roligt att prata om!"

Hon är Göran Lambertz nya unga älskarinna

VI AVSLÖJAR: Gravid redan som 19-åring!

Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

VI AVSLÖJAR: Så skyddar sig den populära programledaren!

Pernilla Wahlgrens dödsplaner oroar

EXTRA: Plötsligt förbereder sångerskan sitt frånfälle!

Artisten Oscar Zia avslöjar sin stora fruktan

EXTRA: "Jag är så himla rädd!"

Fredrick Federley ber om ursäkt i öppet brev

VI AVSLÖJAR: Vänder sig till hela svenska folket!

SVT-stjärnan avslöjar sina bästa sexknep

EXTRA: Bengt Alsterlind från "Hajk" lättar på förlåten!

Åsa Ingrosso stämd av sina egna föräldrar

VI AVSLÖJAR: Nu tvingas hon och Emilio till domstol!

Exklusivt: Lasermannens okända kvinna talar ut

VI AVSLÖJAR: "Han är världsvan, proper och belevad!"

Eva Rydberg förd akut till sjukhus

EXTRA: "Hjärtat rusade något enormt!"

Patrik Sjöbergs mardrömmar efter sjukdomen

EXTRA: Idrottsmannen om den svåra tiden på lasarettet!

Gunilla Persson och dottern bryter med varandra för gott

EXTRA: Hollywoodfrun blir lämnad av Erika!

Kändisarna som stöttar Fredrick Federley efter pedofil-skandalen

VI AVSLÖJAR: Hemliga gruppen på nätet kartlagd!

"På spåret"-stjärnan svårt sjuk i corona

EXTRA: Louise Epstein vårdad i syrgastält!

Hasse Aros pånyttfödda manlighet överraskar

EXTRA: Den 25 år yngre hustrun har gjort honom potent igen!

Filip Lamprechts panik efter Peg Parneviks otrohetsraseri

VI AVSLÖJAR: "Det är bara ”Let’s Dance”-Linn som gäller för honom nu!"

Åsa Ingrossos fräcka miljonfiffel med Emilio

VI AVSLÖJAR: Så finansierar hon sitt lyxliv på Mallorca!

Laila Bagge avslöjar sitt okända morfin-helvete

VI AVSLÖJAR: "Jag kom till jobbet som ett vrak!"

Jan Guillous babian-ilska mot Felix Herngren

EXTRA: "En av de underligaste expeditioner av en svensk kändis någonsin!"

Så ska Kalle Moraeus försörja sig efter krisen

EXTRA: Spelmannen söker städjobb!

Margaux Dietz avslöjar sanningen om sitt erotiska jobb

EXTRA: "Jag känner att det finns ett hål!"

Svenske rockstjärnan förgrep sig på 8-årig flicka

EXTRA: Mello-kvällen blev en fasa!

Jon Henrik Fjällgrens smärtsamma kärlekssorg

EXTRA: Sångarens ärliga ord berör på djupet!

Benjamin Ingrossos stora oro över Bianca

EXTRA: Pappa Emilios alla problem gör fasan än värre!

Thorsten Flinck drabbad av extremt dödlig sjukdom

EXTRA: Insjuknade hastigt i hemmet!

Fredrick Federley tvingas hoppa av sin comeback

EXTRA: Osmakliga kyrkohånet väckte för stor avsky!

Per Holknekt utsparkad och lämnad ensam

EXTRA: Hustrun har tröttnat en gång för alla!

måndag 19 april 2021