- Senaste nytt från kändispressen

Carolina Neuraths nya affär efter otroheten

Hon hann knappt skilja sig förrän det var dags.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja Carolina Neuraths nya affär.
Grannarna observerade SVT-stjärnan i tvättstugan och då sprack hemlighetsmakeriet.

Stoppa Pressarna kunde i höstas avslöja sanningen bakom Carolina Neuraths, 35, bittra skilsmässa från den profilerade och extremt framgångsrike varumärkesexperten och kungavännen Niclas Engsäll, 45.

SVT-stjärnan som nyligen gick från ”Morgonstudion” till en roll som programledare i ”Ekonomibyrån” på statstelevisionen hade varit otrogen mot sin make upprepade gånger.

 

 • Carolina Neurath hann knappt avsluta sin otrohet mot ex-maken Niclas Engsäll innan hon genomförde en ny affär.

 • Hit har Carolina Neurath flyttat efter den bittra separationen från Niclas Engsäll.

 • Kort efter att skilsmässan beslutats var det en bedrövad SVT-stjärna som sökte stöd och tröst hos en av de få väninnor som valt att stanna kvar.

 • Carolina Neurath lämnade "Morgonstudion" efter otroheten, numera är hon programledare i "Ekonomibyrån".

 • Carolina Neurath har det tungt just nu.

 • SVT-stjärnans nya bostad är betydligt mer modest än den förra.

 • Carolina Neurath bor kvar på Östermalm men inte lika centralt som tidigare, å andra sidan har hon närmre till SVT nu.

 • Huddingetjejen Carolina Neurath duger inte längre åt Östermalmssocieteten efter otroheten mot ex-maken Niclas Engsäll. Nästintill samtliga i klicken runt paret har valt sida, och det är den försmådde kungavännen Niclas Engsäll som får sympatierna.

 • Carolina Neurath fördriver sina dagar i ensamhet.

 • Carolina Neurath kunde inte motstå Emil "Hipster-Emil" Persson, det blev hennes fall.

 • När Carolina Neurath blev varse "Hipster-Emils" lite experimentella livsstil dumpade hon älskaren.

 • Neurath är så nyinflyttad att hon inte riktigt fått skylten på plats.

 • Magnus Uggla köpte Carolina Neuraths gamla lyxvåning på Linnégatan på Östermalm.

 • Niclas Engsäll kunde inte tolerera otroheten och lämnade sin hustru efter att Carolina Neurath erkänt sitt svekfulla handlande. Bilder: TT, Instagram, SVT och Stoppa Pressarna

Det var journalisten och underhållaren Emil ”Hipster-Emil” Persson, 35, som förförde den forna Huddinge-tjejen Carolina Neurath. Deras ystra parningsdans inleddes redan då SVT-stjärnan var höggravid och gästade småländske Emil Perssons succépodcast ”Fördomspodden”.

LÄS MER: Jimmie Åkessons ex-sambo gör polisanmälan

I avsnittet med Neurath blir stämningen påfallande snabbt familjär och därtill väldigt intim. ”Hipster-Emil” ger nästintill ett sexfixerat intryck även om han skickligt balanserar på den politiskt korrekta sidan, samtidigt som hans milda småländska bidrar till att dämpa laddningen i de explicit erotiska frågorna.

Efter Neuraths medverkan fortsatte de bägge att hålla kontakt. Under en semester i Sydafrika med maken började Carolina Neuraths och Emil Perssons konversation att ändra sig till något betydligt mer farligt – nu blev det plötsligt väldigt hett i telefon och paret gav uttryck för en ny grad av sensualism som man inte kunnat skönja i inledningen av deras utbytande av textmeddelanden.

Väl återkommen i Sverige, efter att Carolina Neurath och hennes stilige make köpt ett hus i Sydafrika, kunde hon inte längre stå emot. Kättjan, åtrån och längtan efter Emil Persson blev alltför påtaglig.

Den prisbelönta journalisten och succéförfattaren gav sig hän och gick till sängs med ”Hipster-Emil” som tycks hysa en närmast magnetisk förmåga att lägra vackra kändiskvinnor om man ska tro på de rykten som omger den inte alltför reslige småstadskillen.

LÄS MER: Toppjuristen Göran Lambertz häktad som misstänkt för våldtäkt av ung student

Men Emil har något, han har en intensiv närvaro, ett par hundlika sammetsögon och inte minst sin charmiga småländska svada med lite lagom problem med att utala ”r” långt fram i munnen och med hjälp av tungspetsen.

I övrigt tycks ”Hipster-Emil” dock behärska sin tungmuskulatur till fulländning då han vid åtminstone två tillfällen hade sex med Carolina Neurath.

Niclas Engsäll blev varse otroheten efter att han konfronterade sin vackra och framgångsrika hustru. Den dynamiske varumärkesexperten med den stålblå blicken reagerade över att Carolina Neurath ägnade så mycket tid åt sin telefon, samtidigt som hon var ovanligt noga med att han inte skulle få en skymt av den.

Niclas Engsäll nosade upp bedrägeriet och ställde Neurath mot väggen (bildligt talat) en kväll efter att de varit på en gala späckad med andra kändisar och societetspersoner. Carolina Neurath föll till föga och erkände – då var hennes öde beseglat.

LÄS MER: Magnus Ugglas nya lyxvåning på Östermalm

Niclas Engsäll må vara en ytterst skicklig yrkesman med koll på de senaste trenderna, men han är en sammansatt person då han samtidigt bär på gamla ädla och ridderliga värderingar, likt en kavalleriöverste vid förra sekelskiftet.

Han kan icke acceptera otrohet, då är hans gräns passerad och hans förtroende förbrukat. Niclas Engsäll såg ingen annan utväg än att skilja sig från sin vackra hustru som under parets pampiga bröllop, inför gud, hade lovat att vara honom trogen till dess att döden skiljde dem åt.

För Carolina Neurath är tillvaron som frånskild naturligtvis tung. Flera personer ur societeten i Östermalm har tagit avstånd från henne efter sveket mot Niclas Engsäll som länge varit en väl sedd person i de finare kretsarna, inte minst tack vare sin kungliga koppling – hans ex-hustru Andrea Brodin, 44, är en av kronprinsessan Victorias, 43, absolut närmaste väninnor.

LÄS MER: Bilderna som visar en ensam Alexandra Zazzi utan nya kärleken

Carolina Neurath syns nu ofta ströva runt ensam på Östermalm, till synes utan mål och mening. Stoppa Pressarnas flerfaldigt prisbelönte och internationellt uppmärksammade fotograf har även fångat SVT-stjärnan på illustrativa bilder där den framgångsrika programledaren suttit helt ensam och övergiven i en hotellobby.

För Carolina Neurath har även skilsmässan också inneburit en del praktiska problem. Hon har tvingats genomföra två affärer i största hemlighet.

Nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja att artisten Magnus Uggla, 66, har köpt hennes och makens lyxvåning på Linnégatan i Stockholm.

Sångaren ska enligt uppgift ha betalat 24 miljoner kronor för den 185 kvadratmeter stora och spektakulära vindsvåning med inte mindre än tre balkonger (varav två i söderläge), bastu, öppen spis, bubbelpool och en avancerad ljudanläggning som löper genom hela bostaden och dess tre sovrum.

LÄS MER: Paolo Roberto lämnar Sverige efter sexdomen

Parallellt med affären med Uggla har Neurath även varit tvungen att skaffa ett eget boende och nu kan Stoppa Pressarna avslöja att den framgångsrika SVT-stjärnan blir kvar på Östermalm – trots utfrysningen från det gamla tjejgänget. Carolina Neurath har köpt en 98 kvadratmeter stor lägenhet med bekvämt gångavstånd till SVT.

Våningen ligger lite mindre centralt och längre från Stureplan än stjärnans tidigare boende men det är ändå en toppadress inte långt från den park där Neurath sökt tröst hos en av de få trogna väninnor hon har kvar efter otrohetsskandalen, vilket Stoppa Pressarna har kunnat visa bilder på.

Carolina Neuraths nya våning ligger i ett hus som byggdes 1939 och i området där hon bor är det vanligt med flerbostadshus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1930-talet. Hennes nya bostad ligger cirka fem minuters gångväg från vattnet och närmsta grönområde är vid Karlaplan som ligger cirka två minuters gångväg från adressen.

LÄS MER: Yogaguru på Östermalm anklagas för att ha utnyttjat kändisar och societetskvinnor

Carolina Neurath betalade 12 miljoner kronor och det var Stockholms mest exklusiva mäklarfirma, Lagerlings, som skötte försäljningen. Ansvarig mäklare var Anne-Cathrine Arph, 65, vars dotter Veronica Arph, 39, är en av prinsessan Madeleines, 38, närmaste väninnor.

Carolina Neutraht har velat ligga lågt med sin nya bostadsaffär, hon är en privat person och dessutom har hon gått igenom en smärtsam skilsmässa. Men grannarna har dock inte kunnat undgå att se den blonda och bildsköna kändisen.
– Jag såg henne en dag vid tvättstugan, först kunde jag inte placera henne men sen kom jag ihåg era artiklar och då sa det ”klick”, berättar en granne, för Stoppa Pressarna.

LÄS MER: Så försöker Ebba Busch sopa igen spåren i polisutredningen mot henne

Förhoppningen är nu att Carolina Neurath ska få lugn och ro i sin tillvaro med sitt nya boende, det är henne väl unt efter den turbulenta tid hon gått igenom.

LÄS MER: Första bilden på drottning Silvias otäcka skada
LÄS MER: Meghan Markle uppges ha bevis för sina rasistanklagelser
LÄS MER: Carina Bergs stora babylycka och det ovanliga namnet på nytillskottet överraskar

VI AVSLÖJAR: Grannen kom på SVT-stjärnan i tvättstugan!

Kommentera: Carolina Neuraths nya affär efter otroheten

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Ernst Kirchsteigers hemliga kärleksknep med hustrun Ulla

Han har sitt alldeles egna knep.
Nu avslöjar Ernst Kirchsteiger sin romantiska hemlighet med hustrun.
Så får tv-stjärnan äktenskapet att fungera – efter 44 år tillsammans.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Blondinbella jämför pojkvännen Paul, 53, med pappa

EXTRA:

"Dom är lika gamla!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Elin Härkönen lämnar Sverige efter otrohetsdramat med nya pojkvännen

VI AVSLÖJAR:

”Kärlek som tar slut gör alltid ont!”
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Anders Pihlblads hyllning till maken efter svåra tiden

EXTRA: Nu vänder det för TV4-stjärnorna!

Svenskt

Benjamin Ingrosso i blodig lekplatsolycka

EXTRA: Panikslagen Sarah Dawn Finer ögonvittne!

Svenskt

Alexander Ernstbergers heta hotellnatt med Alex Schulman

EXTRA: Ekobrottslingens hustru kom på de bägge!

Pernilla Wahlgrens plötsliga hunk-dilemma

VI AVSLÖJAR:

Slits mellan Superhunken och Skärgårdshunken!

Elin Härkönens egna ord om otrohetsdramat med nya pojkvännen

VI AVSLÖJAR: : ”Skulle aldrig utsätta någon annan för den smärtan!”

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Ernst Kirchsteigers hemliga kärleksknep med hustrun Ulla

EXTRA: TV4-stjärnans avslöjande efter 44 år!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Anna Ankas nya liv i Hollywood efter jättebråket

EXTRA:

"Det blev en jävla katastrof!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Kravet på Soldoktorn nära att knäcka romansen

EXTRA:

Lotta Engberg backar inte!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Sanna Nielsens okända gravidplan efter Allsången

EXTRA: Sångerskan avslöjar nästa steg!

Alexander Ernstbergers veckomatsedel i häktet

EXTRA: Allra-toppen får äta stekt korv med kall sås!

Gunilla Perssons glädjechock efter dödsdramat

EXTRA: "Vill så gärna vara med oss och fortsätta leva!"

Hysteri inför boxningsgalan med Paolo Roberto och Elins nya kille

VI AVSLÖJAR: "Det är helt galet alla vill ha biljetter!"

Camilla Läckberg visar upp nya lyxvillan

BILD-EXTRA: Äntligen lite lycka efter tarmsjukdomen!

Pernilla Wahlgrens sista ord till Christian, 55, före avskedet

VI AVSLÖJAR: Sångerskan tar farväl efter en intensiv tid!

Gunilla Persson visar upp nya heta dejten

EXTRA: Har lagt vantarna på en svenskättad läkare!

Därför vill Lasse Holm ha aktiv dödshjälp

EXTRA: Musikern vägrar bli ett vårdpaket!

Soldoktorns plan för nästa steg med Lotta Engberg

EXTRA: "Vi får se när och hur det blir!"

Paolo Roberto kan utmana Elins nya kille i boxningsgala

EXTRA: Ex-flickvännen lämnade pastakocken för en ny fighter!

Victoria Silvstedt i triangeldrama med Donald Trump

EXTRA: "Han kom och hämta mig i en stor limo!"

Zlatan och Helena Seger bryter upp definitivt

EXTRA: Beslutet ska vara fattat i samförstånd!

Samirs Badrans egna ord om uppbrottet med Julia

EXTRA: "Finns så sjukt mycket jag vill säga!"

Han är Elin Härkönens nya kille efter Paolo Roberto

EXTRA: "Tillslut gick det inte att förneka längre!"

Jessica Andersson öppnar upp om den tunga tiden

EXTRA: Nu orkar sångerskan berätta sanningen!

Charlotte Perrellis fina stöd för maken i hans svåra stund

EXTRA: Anders Jensen går igenom en tuff tid!

Christina Schollins vackra hyllning till maken

EXTRA: Följarna jublar över bilden på Hans Walhgren!

Så mycket pengar bränner Leif GW Persson per månad

EXTRA: Bara exhustrun får 50 000 rent!

Lars Weiss sista ord til TV4-stjärnan

EXTRA: Nu berättar Anna Lindmarker om avskedet!

Bonde-Susanna gravidmobbad av sin släkt

EXTRA: "Ni gör mig ledsen!"

Peg Parneviks nya attack mot Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskan vägrar förlåta kändissonen!

Hanna Hedlund ryter ifrån efter skilsmässan

EXTRA: "Vägrar ta mer skit!"

Gunilla Persson i bråk med polisen på sjukhus

EXTRA: "Jag skulle besöka mamma!!"

Charlotte Perrelli talar ut om psykisk ohälsa

EXTRA: "Rädd för att trilla ner i hålet och bli deprimerad!"

Carolina Gynning visar nya lyxvåningen

EXTRA: "Gått och köpt mig en lägenhet vid Karlaplan!"

Därför döms Allra-grundaren till fängelse

EXTRA: Kungavännen Alexander Ernstberger fick 6 år!

Agneta Sjödin avslöjar sanningen om sin tunga tid

EXTRA: "Jag orkade inte ens träna!"

lördag 31 juli 2021