Jimmie Åkessons ex-sambo gör polisanmälan

Nu har hon helt enkelt fått nog.
Jimmie Åkessons ex-sambo Louise Erixon har lämnat in en polisanmälan.
Den kvinnliga lokalpolitikern i Sölvesborg anser att gränsen har passerats – med råge.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-03-12 kl 06:00 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om när det tog slut mellan Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, 41, och hans sambo Louise Erixon, 31.

Enligt uppgift ska hon ha tröttnat på Åkessons påstådda otrohet – när en kvinna hörde av sig till henne var det droppen – hon sparkade ut den framgångsrike politikern.

Bild 1 av 4jimmie louise stor 1 - Stoppa Pressarna

Som toppolitiker har Jimmie Åkesson varit utsatt för allehanda hot och massor av hat. Nu drabbas även hans ex-sambo Louise Erixon som har polisanmält ett elakt inlägg på Facebook där någon publicerat karikatyrteckning på henne fyllt av svastikor och rasistiska budskap
Bild 2 av 4- Stoppa Pressarna

Louise Erixon och Jimmie Åkesson bröt upp för drygt två år sedan.
Bild 3 av 4jimmie akesson pizzahamnd stor - Stoppa Pressarna

Jimmie Åkesson och Louise Erixon träffade varandra i SD-sammanhang och blev kära. Nu är det över men paret har en civiliserad relation.
Bild 4 av 4jimmie akesson pizzahamnd stor1 - Stoppa Pressarna

Louise Erixon är kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg och tidigare flickvän till Jimmie Åkesson. Nu har hon blivit tillsammans med partiledarens gamle kompis från bandet Bedårande Barn.

Louise Erixon är i likhet med sin ex-sambo politiker, hon är kommunstyrelsens ordförande i hemstaden Sölvesborg. Som frontnamn för Sverigedemokraterna i hemstaden får hon ofta klä skott för allt möjligt.