Mest läst just nu:

Relation

Casper Janebrinks om relationen till Agneta Sjödin

Full fart i Casper Janebrinks liv.
Stoppa Pressarna avslöjade att han hade en älskarinna som dessutom är gravid.
Nu väljer den dynamiske sångaren att berätta om sin relation till Agneta Sjödin.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-06-16 kl 06:00 |

ProvaPremium

När Casper Janebrink, 52, är i farten vet man aldrig riktigt hur det ska sluta. Han och hustrun Helena Janebrink, 44, gick skilda vägar efter 23 år tillsammans, varav 18 år som gifta.

Hustrun kom på sin make med att vara otrogen, vilket Stoppa Pressarna avslöjade. Helena och Casper hade delade elektroniska kalendrar i sina smarta telefoner och när hon såg att han skulle på ultraljudsundersökning fick hon sitt livs chock.

Bild 1 av 12

Nu väljer nyskilde Casper Janebrink att avslöja sanningen om sin relation till Agneta Sjödin.

Bild 2 av 12

Casper och Helena Janebrink återförenades nyligen under en härlig festkväll med mycket skålande och dans. Nu verkar det kyligare mellan de bägge igen.

Bild 3 av 12

Agneta Sjödin och Claes "Finans-Claes" Bahri hade nyligen en romans som inte höll.

Bild 4 av 12

Casper Janebrink valde inte själv att bli bandets frontman. Media gjorde honom till det.

Bild 5 av 12

Arvingarna försöker gå vidare efter Casper Janebrinks otrohet. Kanske midsommar på varsitt håll är exakt vad bandet behöver?

Bild 6 av 12

Maja Strömstedt med sin mamma Agneta Sjödin.

Bild 7 av 12

I september får Therese Andersson och Casper Janebrink barn. Hon bor dock kvar i Lerum och har inte flyttat in i Caspers nya hus i Floda.

Bild 8 av 12

Casper Janebrink och Lasse Kronér har känt varandra i över 20 år.

Bild 9 av 12

Gunde Svan och Agneta Sjödin är en ikonisk programledarduo.

Bild 10 av 12

Till hösten blir det krogshow för Casper och Arvingarna.

Bild 11 av 12

Helena Janebrink såg i parets gemensamma elektroniska kalender att Casper Janebrink skulle på ultraljudsundersökning med älskarinnan. Då tog det slut, en vecka efter skilsmässan var lyxvillan såld.

Bild 12 av 12

Agneta Sjödin drogs in i ett svartsjukedrama mellan Kristin Kaspersen och tennisprofilen Nisse Holm.

Casper Janebrink konfronterades och blev så paff att han erkände på stående fot att han sedan en längre tid hade en relation med den 20 år yngre fastighetsmäklaren Therese Andersson, 33.

Sångaren och den unga yrkeskvinnan hade träffats på gymmet Improve Arena i Partille utanför Göteborg för två år sedan. Therese har alltid haft Arvingarna som sina största idoler och nu fick hon chansen att fraternisera med dansbandets frontfigur och störste stjärna.

Med tiden kom vänskapen att övergå i mer intensiva känslor och i december förra året befruktade sångaren fastighetsmäklaren som är så framgångsrik i sitt värv på Bjurfors fastighetsförmedling i Partille.

I september blir Casper Janebrink pappa igen. Han har tvingats sälja lyxvillan som han och Helena hade och istället har han köpt ett enklare hus i Floda. Helena Janebrink flyttar in i en trevlig våning i centrala Göteborg.