Bråk

Charlotte Kallas rasande attack på Tony Irving

Hon vägrar ta skit.
Nu går Charlotte Kalla till attack mot Tony Irving.
Skidstjärnan vägrar falla till föga för jurymedlemmen i ”Let’s Dance”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-24 kl 17:07 |

ProvaPremium

Charlotte Kalla, 35, är en riktig tävlingsmänniska. Under sin fantastiska skidkarriär vann hon bland annat nio OS-medaljer vilket gör henne till Sveriges främsta kvinnliga olympier genom alla tider.

Hon har tävlat i ”Let’s Dance” samtidigt som hon varit gravid, det har inte hindrat den forna skidstjärnan till att lite överraskande gå till final. Hon har varit illa ute flera gånger under kändistävlingen men på något sätt hela tiden lyckats ta sig vidare.

Bild 1 av 6Charlotte Kalla Attack Tony Stor - Stoppa Pressarna

Charlotte Kalla vägrar ta skit från Tony Irving. Nu går skidstjärnan till attack mot jurymedlemmen i "Let's Dance".
Bild 2 av 6Tobias Karlsson Sexryktena Stor3 - Stoppa Pressarna

Tobias Karlsson och Charlotte Kalla gick till final i "Let's Dance" där dock Hampus Hedström blev för svår.
Bild 3 av 6Tobias Karlsson Sexryktena Stor1 - Stoppa Pressarna

Före detta längdskidåkaren Charlotte Kalla och dansaren Tobias Karlsson gjorde succé.
Bild 4 av 6martin stenmarck bedrageriharva stor1 1 - Stoppa Pressarna

Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving är en tuff men rättvis och framför allt pedagogisk jury i "Let's Dance". Det går inte att överskatta deras värde för tv-succén. Tony tyckte det var fel att Charlotte Kalla gick till final.
Bild 5 av 6charlotta kalla antligen sommarlov 3 - Stoppa Pressarna

Charlotte Kalla har vunnit Jerringpriset och blivit utnämnd som ”Årets kvinnliga idrottare”. Hon är van att kämpa vilket märkts tydligt i "Let's Dance".
Bild 6 av 6kristin kaspersen exmake stor2 - Stoppa Pressarna

Tony Irvings kritik mot Charlotte Kalla passerar inte obemärkt.

I semifinalen tvingade Renaida Braun, 25, lämna tävlingen viket fick jurymedlemmen Tony Irving, 56, att reagera kraftfullt.

Var tydlig

När juryn skulle redovisa vilka de tyckte var förtjänta av en finalplats var den engagerade britten mycket tydlig.

– Alla har gjort en fantastisk semifinal, men jag måste gå efter hur vi har dömt och hur jag tror folket har röstat. Med det sagt tror jag det blir Renaida och Hampus som går vidare, sa Tony Irving innan slutresultatet redovisades i TV4.

Det blev dock Charlotte Kalla och hennes danspartner Tobias Karlsson, 46, som knep finalplatsen tillsammans med Hampus Hedström, 26. Renaida Braun tvingades lämna tävlingen.

Tony Irving blev mycket uppbragt – tittarna hade valt Charlotte Kalla före hans favorit Renaida. Han kunde inte hålla tillbaka sina känslor.

Inte nådig i sin kritik

Tony Irving skrev i en krönika på TV4 vad han tyckte om folkets dom – han är inte nådig i sin kritik mot Charlotte Kalla.

– Ni trotsade juryns bedömningar och valde med era hjärtan. Ni slängde ut Renaida ur tävlingen, inte på grund av att hon dansade dåligt, utan enbart på grund av att ni favoriserade en gravid skidlegend, skriver Tony Irving, rapporterar Expressen.

Charlotte Kalla vägrar dock backa ner. Nu går hon till motattack mot Tony Irving. Skidlegendaren räds inte den tuffe och frispråkige jurymedlemmen:

– Alla vet vad vi går in med för förutsättningar, både jurypoäng och folkets stöd. Jag kan bara göra mitt bästa och vara nöjd och stolt över den utveckling jag har haft i programmet, säger skidstjärnan till Expressen.

Frågan är hur tuff Tony Irving vågar vara mot Charlotte Kalla i finalen av ”Let’s Dance”. På lördag vet vi.