Relation

Chris O’Neills stora problem på svensk mark

En rysare.
Chris O’Neills flytt till Sverige kommer allt närmare.
Samtidigt står det klart att amerikanen kommer få problem.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-24 kl 11:48 |

ProvaPremium

För ett par månader sedan kom årets mest överraskande besked från det svenska hovet. Prinsessan Madeleine, 40, och hennes make Chris O’Neill, 48, flyttar hem till Sverige.

Paret lämnar Florida och lyxlivet i Miami efter fem år. Madeleine har haft svårt att rota sig i den amerikanska delstaten som främst är präglad av turism.

Bild 1 av 8Chris ONeill Hemligt Liv Stor - Stoppa Pressarna

Chris O'Neill kommer få stora problem på svensk mark. Prinsessan Madeleine fasar för hur det ska gå. Nu har amerikanen även börjat uppträda annorlunda.
Bild 2 av 8Drottning Silvia Halsooro Chris Stor - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia är uppriktigt oroad över Chris O'Neills hälsa. Det stod nyligen klart efter det trista sjukdomsbeskedet.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi en bekymrad Chris i O'Neill i blå skjorta och en blå sportjacka, till höger ser vi en ledsen prinsessan Madeleine i en rosa klänning.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har det inte alltid lätt i äktenskapet.
Bild 4 av 8chris kvinnor stor111 1 - Stoppa Pressarna

Chris O'Neill var inte okysst när han träffade prinsessan Madeleine. Amerikanen hade haft flera högprofilerade relationer.
Bild 5 av 8prinsessan madeleine chris italiano - Stoppa Pressarna

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 6 av 8chris oneill rubriker 6 - Stoppa Pressarna

Chris O'Neill inledde förra sommaren bra då han var charmerande under ett besök vid Höga kusten. Sedan rasade allt. "Summer of Chris" går till historien som den värsta i kungafamiljens historia.
Bild 7 av 8Prinsessan Madeleine Ångermanland Stor6 - Stoppa Pressarna

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.
Bild 8 av 8madeleines nya svek 2 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine lämnas ofta ensam av Chris O'Neill. Han behöver egentid för att samla sina tankar.

Hon har varit socialt isolerad och coronapandemin gjorde inte det hela enklare. Grannarna i exklusiva Pinecrest har inte velat umgås med den europeiska prinsessan – man har helt enkelt tyckt att hon varit alltför exotisk och ”fin”.

Tristess i vardagen

En sysslolös Madeleine har mest hållit sig hemma i den 600 kvadratmeter stora villan, hon har shoppat en del, tränat och gått på skönhetsbehandlingar.

Hennes sociala liv har dock varit ytterst begränsat. Väninnor har emellanåt kommit och hälsat på men själva vardagen har mest inneburit en stor tristess.