Charlotte Perrelli i nytt corona-bråk efter julfirandet

Kändis med rätt att bråka.
Nu läxar Charlotte Perrelli återigen upp sina följare.
Sångerskan uppskattar inte att normala människor har synpunkter på hennes corona-nonchalans.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-12-27 kl 15:11 |

ProvaPremium

Charlotte Perrelli, 46, är både känd, framgångsrik och numera väldigt förmögen efter äktenskapet med maken Anders Jensen, 43, som blivit stormrik på att sälja bilrutor till bilägare som drabbats av stenskott.

Men kanske har alla pengar och framgångar stigit småländskan åt huvudet?

Bild 1 av 4charlotte perrelli coronabrak stor 5 - Stoppa Pressarna

Charlotte Perrelli fortsätter provocera med sin bristande solidaritet och sin nonchalans för det dödliga coronaviruset.
Bild 2 av 4charlotte perrelli coronabrak stor3 2 - Stoppa Pressarna

Här är Charlotte Perrelli fångad på en fin bild av den erkänt skickliga fotografen Karin Törnblom som i många år bidragit med härliga bilder till Stoppa Pressarna.
Bild 3 av 4charlotte perrelli coronabrak stor1 2 - Stoppa Pressarna

Charlotte Perrelli är numera väldigt förmögen efter äktenskapet med Anders Jensen, kanske det bidrar till att hon blivit alltmer verklighetsfrånvänd och arrogant?
Bild 4 av 4charlotte perrelli coronabrak stor2 2 - Stoppa Pressarna

Charlotte Perrelli får så mycket kritik för sitt bristande corona-ansvar att hon anställt en person som tar bort misshagliga kommentarer, på så sätt behöver sångerskan inte ens bry sig.

Hennes livsstil verkar gå ut på att maximera sin egen njutning vilket ställer till det i tider av coronapandemi när det krävs att alla tar sitt ansvar oavsett om man är fattig eller rik, känd eller okänd.

Tidigare har artisten, som startade som dansbandssångerska i mörkaste Småland, kritiserats för sina vidlyftiga resor till 55-miljonershuset i spanska Marbella.

Och nu har följarna hittat flera beteenden som ur smittskyddssynpunkt inte ter sig optimala. Man har bland annat kritiserat Charlotte Perrellis sätt att fira jul med betydligt fler personer än vad regeringen och myndigheterna uppmanat oss till.