Charlotte Perrellis filmbevis på makens otrohet

Charlotte Perrelli är höggravid och ska föda snart.
Samtidigt framkommer uppgifter om filmer med makens otrohet.
Sångerskan har en mängd bevis för det vidriga beteendet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2018-10-30 kl 11:25 |

ProvaPremium

Charlotte Perrelli, 45, har haft en komplicerad graviditet.

Hon har bland annat drabbats av foglossning och för ett par veckor sedan fick hon reseförbud av läkarna – kärlekshelgen till södra Italien med maken Anders Jensen, 41, fick ställas in.

Bild 1 av 6

Mitt i slutspurten av graviditeten kommer de fasansfulla nyheterna fram. Charlotte Perreli har videofilmer och bilder på makens otrohet.
Bild 2 av 6

Här har Perrelli landat i Sverige efter sin tävling i Belgrad. Dåvarande maken Nicola Perrelli möter på flygplatsen men han är i själva verket utslängd från parets hem.
Bild 3 av 6

Här vinner Charlotte Melodifestivalen med "Hero" 2008. Insamlandet av bevis för maken Nicolas otrohet pågår för fullt. Ett par månader senare briserar bomben.
Bild 4 av 6

Charlotte Perrelli bytte lås på villan och satte vakter utanför. Exmaken Nicola Perrelli fick åka hem till sin mamma.
Bild 5 av 6

I dag är Charlotte lyckligt gift med gentlemannen Anders Jensen som är en omtänksam och älskvärd make som alltid ställer upp för sin hustru.
Bild 6 av 6

Här är boken där Charlotte berättar om otrohetsdramat som krossade hennes första äktenskap.

Charlotte Perrelli är en av de i svensk showbusiness som jobbar hårdast och trots graviditeten har sångerskan både spelat in ”Så mycket bättre” på Gotland och turnerat land och rike runt med ”Diggiloo”-gänget.

Nu vilar dock Charlotte som ska föda när som helst, hon väntar sitt fjärde barn och det blir ännu en pojke, har hon berättat.

Mitt i födslovåndorna kommer isande nyheter om hur sångerskan bedragits av sin make. Det har skett ett omfattande vänsterprassel som Charlotte har dokumenterat på videofilmer och foton. Bevisen är ovedersägliga och det var ingen idé att neka för maken.
– På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv, skriver sångerskan i sin nya memoarbok ”Flickan från Småland”.