Christians fula kärlekssvek mot Pernilla Wahlgren

Allt är inte som det ser ut att vara.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Christian Bauer farit med osanning kring förhållandet med Pernilla Wahlgren.
Lögnerna finns inspelade på band.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-05-26 kl 18:41 |

ProvaPremium

Pernilla Wahlgren, 53, är alldeles till sig trasorna – sångerskan är djupt förälskad i sin nya kille.

Föremålet för sångerskans ömma känslor är skärgårdshunken Christian Bauer, 55.

Bild 1 av 4

Christian Bauer utsatte Pernilla Wahlgren för ett riktigt kärleksvek med sin fula lögn. Allt finns inspelat på band.
Bild 2 av 4

Pernilla Wahlgren förberedde sig nog inför kärleksresan till Spanien med Christian Bauer. På dottern Biancas uppmaning såg sångerskan till att lägga grunden för solbrännan så hon inte skulle bränna sig när hon väl var på plats i Marbella med sin nya kille.
Bild 3 av 4

Det går nästan att ta på Pernillas lycka. Det strålar om henne. Förhoppningsvis blir hon inte alltför besviken på Christians kärlekssvek när han förnekade henne.
Bild 4 av 4

Till sommaren kan vi räkna med att se de här två i Stockholms skärgård. Vältränade morfadern Christian Bauer är även en fena på att köra båt.

Dessvärre är inte allt så sockersött som det kan te sig när man granskar sångerskans sociala medier – Stoppa Pressarna kan nu avslöja att nye pojkvännen redan hunnit med ett riktigt svek mot sin käresta.

Christian Bauer är verkligen en helyllekille. Han är sportig, snygg som få och dessutom en engagerad tvåbarnspappa och till och med morfar. Allt är perfekt. Kanske lite för perfekt ska det tyvärr visa sig.

Stoppa Pressarna hade för flera veckor sedan olika initierade uppgifter om att Pernillas nya kille var skärgårdshunken från Österåker. Modellen Christian Bauer pekades ut som sångerskans nya dejt.

I enlighet med gängse journalistisk verksamhet ringde vi upp Christian Bauer – allt finns dokumenterat i en digital inspelning.