Salibas iskalla hämnd mot Camilla Läckberg

Nu kommer Christina Salibas hämnd.
PR-kvinnan trycker dit Camilla Läckberg där det sårar som mest.
Samtidigt kan Stoppa Pressarna avslöja att sprickan mellan de forna vännerna nu är total. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-05-31 kl 16:45 |

ProvaPremium

Helt plötsligt meddelade deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, att den kontroversiella PR-kvinnan Christina Saliba, 45, inte längre skulle hantera hennes marknadsföring.

Beskedet kom som en total överraskning och många misstänkte att Läckberg hade tröttnat på Saliba som under årens lopp tjänat storkovan på författaren. 

Bild 1 av 16

Christina Saliba trycker dit sin forna vän Camilla Läckberg rejält. Hämnden är raffinerad.
Bild 2 av 16

Vänskapen är över och det är, enligt uppgiftslämnare, bara en tidsfråga innan Läckberg och Saliba avslutar sitt samarbete i bolaget Invest in Her.
Bild 3 av 16

Den kontroversiella Christina Saliba bestämde att Hedda Care skulle göra coronatester på privatpersoner. Ett beslut som svärtade ner Camilla Läckberg.
Bild 4 av 16

Socialminister Lena Hallengren var en av de mest kritiska till Salibas beslut. "Girigheten har fått ett nytt ansikte", dundrade hon.
Bild 5 av 16

Camilla Läckberg var inte road av att hennes namn drogs i smutsen och förklarade att hon inte var informerad.
Bild 6 av 16

Nu kan Stoppa Pressarna kan avslöja att de forna vännerna Christina Saliba och Camilla Läckberg har slutat att följa varandra på Instagram.
Bild 7 av 16

Dessutom utökar Chrisina Saliba coronatesterna för allmänheten, tvärtemot Läckbergs önskemål. Något hon stolt berättar på Instagram.
Bild 8 av 16

Den kontroversiella Chirstina Saliba har varit inblandad i en rad skandaler. På prins Carl Philips bröllop skämde hon och dåvarande maken Elias Saliba ut sig, enligt flera ögonvittnen.
Bild 9 av 16

Chirstina Salibas ex-make Elias Saliba är dessutom misstänkt för misshandel under en kändisfest han gästade med PR-kvinnan.
Bild 10 av 16

Den hetlevrade Elias Saliba har dessutom gett sig in i bråket mellan Camilla Läckberg och Christina Saliba.
Bild 11 av 16

På Instagram framgick tydligt vilken debatt-ton Elias Saliba begagnar sig av i sociala medier. Han hotar till och andra människor med våld.
Bild 12 av 16

Christina Salibas ex-make Elias Saliba liknar Camilla Läckberg fräckt vid en fågelskrämma.
Bild 13 av 16

Stoppa Pressarna kan även berätta att Christina Salibas ex-make nyligen uppträdde på en fest med 450 personer – trots corona-restriktionerna.
Bild 14 av 16

Elias Salibas humör har ställt till det för honom tidigare – men den libanesiske smörsångaren verkar inte dra lärdom av det.
Bild 15 av 16

Christina Saliba har på senare tid också förlorat PR-uppdraget hos sin nära vän tillika kändiskonditorn Roy "Bagar-Roy" Fares.
Bild 16 av 16

Nu återstår det att se hur Camilla Läckberg regagerar på sveket.

Den officella förklaringen var dock att PR-kvinnan istället skulle ”fokusera” på sin roll som styrelseordförande i vårdbolaget Hedda Care där hon och Läckberg gått in och investerat. 

Stoppa Pressarna kunde dock snart avslöja att den omstridda Christina Saliba i själva verket fått sparken – och att det bara var en tidsfråga innan det skulle skära sig än mer mellan de forna väninnorna.

Och mycket riktigt. Det dröjde inte länge förrän Läckberg och Saliba rök ihop som hund och katt om huruvida vårdföretaget Hedda Care skulle erbjuda coronatester till allmänheten eller ej.