Så mörkar Dan Eliasson sitt okända sexliv

Dan Eliasson döljer sin sexuella läggning.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att generaldirektören omgärdas av en rad gay-sexrykten.
– Ingen vill att det ska komma ut, berättar en källa på MSB samtidigt som informationsavdelningen på myndigheten gör allt för att skydda chefen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-01-05 kl 22:06 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att Dan Eliasson, 59, under sin vistelse på Kanarieöarna festat hårt i sällskap med två unga gay-killar.

Bilder på Instagram har visat hur Dan Eliasson firade nyår på en balkong i Las Palmas tillsammans med bland andra SVT-reportern och gayaktivisten Erik Galli, 29, och medie- och gayprofilen Fredrik Söderholm, 29.

Bild 1 av 8

MSB gör allt för att mörka vad deras generaldirektör Dan Eliasson egentligen ägnat sig åt på Kanarieöarna och i Stockholms gayvärld.
Bild 2 av 8

Gayprofilerna Erik Galli och Fredrik Söderholm festade med Dan Eliasson på nyårsafton.
Bild 3 av 8

Dan Eliasson var tidigare Rikspolischef och tyckte om att klä sig som en riktigt polis. Kanske han hyser en svaghet för uniformer?
Bild 4 av 8

Dan Eliasson uppges ha observerats på två gayklubbar i Stockholm, en gayklubb på Kanarieöarna och på sexvaruhuset och sexklubben US Video i Stockholm.
Bild 5 av 8

Här sitter Dan Eliasson i ett jobbmöte på MSB. Vad han gjorde efter mötet är det ingen som vet?
Bild 6 av 8

Dan Eliasson har haft flera toppjobb, men det är väldigt lite känt om hans privatliv.
Bild 7 av 8

Anna Wennerström är pressansvarig på MSB men vill inte svara på Stoppa Pressarnas frågor om hennes högste chef, generaldirektören. Istället väljer hon att ampert avfärda dem.
Bild 8 av 8

Enligt Stoppa Pressarnas uppgiftslämnare rör sig gärna Dan Eliasson i gay- och sexmiljöer.

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna trivdes Dan Eliasson med de unga, blonda och slanka homo-killarna. Både Erik Galli och Fredrik Söderholm har gjort sig kända för sin humor och sin något hedonistiska livsstil med  ett festande som om det inte fanns någon morgondag.

Och det var en vild nyårsfest som Dan Eliasson var på med de unga pojkarna.
– Dan hade as-trevligt, han var en riktig mysfarbror som fick serva Fredrik och Erik med drinkar. De kan ju vara rätt bitchiga, men de gillar verkligen Dan. De tycker han är as-skön och att tjatet om den här resan är sååååå tröttsamt, berättade en person med god inblick för Stoppa Pressarna.